Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi időn belül szoktatok szerelembe esni?
Én a férjembe rögtön beleszerettem! Tiszta szerelem volt első látásra...:)
De persze ez mindenkinél más
Hááát... én nem hittem a szerelemben.. egyáltalán. Mindenki azt mondta, hogy milyen jó is szeretni.. de én nem hittem nekik.. Mindig is szerettem volna egy barátot, hogy tudjam ott van mellettem és jól érzi magát velem, "szeret".
14éves koromban azonban találkoztam "A" sráccal, első látásra nem lettem belé ugyan "szerelmes", de megragadott a kisugárzása, az ahogy beszél, sétál, bánik az emberekkel. Éreztem iránta egy bizonyos vonzalmat de még nem szerelmet.
Aztán ahogy egyre több időt töltöttünk együtt.. egyszer csak rájöttem, hogy szépen lassan beleszerettem /kb.3hónap/.. Az első szerelmemnek könyveltem el. Mondom én, aki nem is hitt benne /még most se teljes mértékben, de tudom hogy van valami hasonló meg nem magyarázhatatlan érzés/.
Megmondtam neki, hogy tőlem ne várjon olyan szavakat minthogy "érzelem", "szerelem", stb... Merthogy én még a szerelemben sem hiszek igazán.. csak azt tudom hogy mindennél jobban szeretem.
Lehet talán mert félek szerelmes lenni.. nemtudom ez már titok marad.
Happy End: Most nagyon boldogok vagyunk, nagyon szeretjük egymást^^
Elfogadott olyannak amien vagyok.. elfogadta hogy én nem hiszek a szerelemben és nem is zavarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!