Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi időn belül szoktatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi időn belül szoktatok szerelembe esni?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki nagyon tetszik, találkoztunk is már meg beszélgetünk, de nem érzek még semmit iránta, pedig nagyon szimpi. Nektek mennyi idő szokott kelleni, amíg szerelmesek lesztek valakibe?
2011. okt. 29. 14:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Hát én konkrétan sosem voltam szerelmes. Hiába van olyan, aki nagyon tetszik, vonzódom hozzá, kedves, intelligens stb., képtelen vagyok szerelembe esni. Mondom ezt úgy, hogy elvileg 3 hónapja kapcsolatban élek, és nem, még mindig nem vagyok szerelmes, ezért is fontolgatom a szakítást. Neked azért sok sikert!:)
2011. nov. 5. 12:41
 12/20 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó, akkor ezt mielőbb tedd meg, mert ha a párod belédszerelmesedett, minél tovább húzod a szakítást, annál fájdalmasabb lesz neki! Velem is ezt csinálta a drágalátos exem, hogy elvolt mellettem elég sokáig annak ellenére, hogy ő tudta, én mennyire szerelmes vagyok, ő viszont nem. Ennek már több hónapja és azóta sem tudtam még teljesen túltenni magam ezen! Úgyhogy jól gondold meg, mit csinálsz.
2011. nov. 5. 14:54
 13/20 anonim ***** válasza:

Én a férjembe rögtön beleszerettem! Tiszta szerelem volt első látásra...:)

De persze ez mindenkinél más

2011. nov. 5. 16:04
 14/20 anonim ***** válasza:
Egyébként én is az első látásra szerelemben hiszek. Akiben nem fog meg elsőre valami megmagyarázhatatlan, abban később se fog. Érezhetek erős szimpátiát, sőt szexuális vonzalmat is iránta, de az nem szerelem. Sokszor kezdtem már bele úgy kapcsolatokba, hogy bírom az illetőt, vonzó, kedves, aranyos ezért hagyok magamnak időt, hogy kialakulhasson, de nem alakult ki.
2011. nov. 5. 16:26
 15/20 A kérdező kommentje:
Több mint egy hete nem láttam, de majdnem minden este beszélgetünk, egyre inkább megnyílik előttem, és nagyon jó a humora is. De még mindig semmi nincs, mármint, hogy nagyon hiányozna vagy ilyesmi, csak hogy tök jó el vagyunk és várom az estét hogy tudjunk beszélni. Sokat nézem az adatlapját is, pláne munka közben :). Szép nagyon, aranyos helyes. De még mindig nem érzem, hogy úr isten ... áhh. Lehet idő kell nekem, mert volt egy nagy szerelem de nagyon becsapott és aztán jött egy másik az szintén csalódás volt, de nem szerelem. Pedig pont olyan akit elképzeltem magamnak személyiségere. Írjatok még, kinek milyen tapasztalata van. Köszi.
2011. nov. 5. 18:14
 16/20 anonim ***** válasza:
nekem több, mint fél év kellett... neki is kb. ennyi. pedig elsőre is már megfogott. de ő még nem volt túl egy nagy csalódáson, találkozgattunk, én oda voltam érte, de nem voltam még szerelmes, vissza is tartottam magamban, mert azt hangoztatta, hogy nem érzi azt a pluszt bennem, amire szüksége lenne. és most mégis belém szeretett, és ő mondta ki először:) tök mindegy, hogy első látásra megfog vagy nem... előző akibe beleszerettem első látásra nem fogott meg egyáltalán, csak olyan 3-4 hét eltelte után!
2011. nov. 5. 21:35
 17/20 anonim válasza:
Előttem 6 évig szaladgált minden nap és semmi szerelem féle nem is fordult meg bennem aztán egy nap 1ről a 2re beleszerettem :D tudom hogy abszurdum de igaz
2011. nov. 6. 15:13
 18/20 anonim ***** válasza:
nekem sajnos elég 1 hét:S
2011. nov. 8. 18:19
 19/20 anonim ***** válasza:
Nekem most fél év kellett. De minden egyes nap éreztem, hogy egyre jobban vágyom rá, hogy vele legyek, hogy megsimogasson, hogy láthassam. Fél év után éreztem, hogy ennél jobban már nem akarhatom:D Én ezt tartom a szerelem kezdetének, előtte csak tetszett, ilyen rajongás meg miegymás volt.
2011. nov. 8. 21:19
 20/20 anonim ***** válasza:

Hááát... én nem hittem a szerelemben.. egyáltalán. Mindenki azt mondta, hogy milyen jó is szeretni.. de én nem hittem nekik.. Mindig is szerettem volna egy barátot, hogy tudjam ott van mellettem és jól érzi magát velem, "szeret".

14éves koromban azonban találkoztam "A" sráccal, első látásra nem lettem belé ugyan "szerelmes", de megragadott a kisugárzása, az ahogy beszél, sétál, bánik az emberekkel. Éreztem iránta egy bizonyos vonzalmat de még nem szerelmet.

Aztán ahogy egyre több időt töltöttünk együtt.. egyszer csak rájöttem, hogy szépen lassan beleszerettem /kb.3hónap/.. Az első szerelmemnek könyveltem el. Mondom én, aki nem is hitt benne /még most se teljes mértékben, de tudom hogy van valami hasonló meg nem magyarázhatatlan érzés/.

Megmondtam neki, hogy tőlem ne várjon olyan szavakat minthogy "érzelem", "szerelem", stb... Merthogy én még a szerelemben sem hiszek igazán.. csak azt tudom hogy mindennél jobban szeretem.

Lehet talán mert félek szerelmes lenni.. nemtudom ez már titok marad.

Happy End: Most nagyon boldogok vagyunk, nagyon szeretjük egymást^^

Elfogadott olyannak amien vagyok.. elfogadta hogy én nem hiszek a szerelemben és nem is zavarja.

2011. nov. 10. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!