Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan találjak barátot? 20/l

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan találjak barátot? 20/l

Figyelt kérdés

Nem ismerek szinte senkit, eljárkálni nem szoktam, de gondoltam már rá, hogy elmennék szórakozóhelyre csak szerintem akkor sem találnék olyan srácot aki komolyan szeretne valamit, nem egy iszákos típus és nem lenne rá igénye, hogy hetente 2hetente eljárjunk bulizni.

Elmenni egy parkba meg nem sokáig lehet már..

Ha tetszik valaki akkor az meg, hogy nézne már ki ha odamennék hozzá és megkérdezném, hogy van-e barátnője és ha nincs akkor szívesen ismerkednék. Amúgy se becsülne meg ha nem ő vadászott le engem.

Úgy is próbáltam már ismerkedni, hogy megkérek egy srácot, hogy vigyázzon a kutyára amíg bemegyek 5 percre egy boltba, de inkább elment. xD

2011. okt. 29. 12:22
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
Kérdező... engem lehet megtalálnál csak küldjél akkor egy fotót privátban:) ;)
2011. okt. 29. 13:23
 12/43 anonim ***** válasza:
egy képpel tényleg könyebb lenne
2011. okt. 29. 13:34
 13/43 anonim ***** válasza:

Mik a pontos igényeid? (nem lehet, hogy azok nagyok?) Milyen magas legyen, mit értesz túl súly alatt, mit találsz vonzónak, milyen magas legyen stb.

Egy fiú akkor nem talál magának senkit, ha ronda vagy töketlen.

Egy lány pedig akkor nem, ha hisztis vagy túl magasak az igényei.

2011. okt. 29. 13:41
 14/43 anonim ***** válasza:
És a kép tényleg sokat segítene.
2011. okt. 29. 13:41
 15/43 anonim ***** válasza:
Az is sokat segítene kedves Kérdező, ha írnál nekünk választ :)
2011. okt. 29. 15:39
 16/43 anonim ***** válasza:

Szerintem is túl nagyok az igényeid, vagy ronda vagy.

Bár lehet te szépnek látod magad, tudok olyan dagadt, ronda arcú nőt, aki azt hiszi magáról, hogy ő egy szép álom nő és ráadásul még el is várja, hogy istennőként bánjanak vele. xD

Egy képről vagy ha látnálak való életben és el is beszélgetnék veled (mert nem csak a külső számít nekünk fiúknak, hanem a lányok jelleme) akkor biztosra tudnám mi lehet veled a baj.

2011. nov. 1. 16:46
 17/43 anonim ***** válasza:
Ugye nem te vagy az a csaj, aki minden pasit csak behülyít, és egyiktől se akar semmit?! Én ismerek egy ilyen csajt, pont 20 éves ő is!
2011. nov. 1. 16:57
 18/43 A kérdező kommentje:
2011. nov. 1. 17:27
 19/43 A kérdező kommentje:
Nem hülyítek senkit. -.- Köszönöm a feltételezést! :/
2011. nov. 1. 17:28
 20/43 anonim ***** válasza:
Váá, megijedtem a szemeidtől.
2011. nov. 1. 17:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!