Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok inkább egyedül maradtok, minthogy egy átlagosabb pasival gyertek össze, aki külsőleg nem vonz?
Figyelt kérdés
Persze a személyiségével minden rendben és szimpatikus.2011. okt. 29. 08:22
11/20 anonim válasza:
Ha a külseje átlagos, akkor miért ne :D
Viszont ha belül egy szürke egér, akkor kizárt dolog!
19/L
12/20 A kérdező kommentje:
Külsőleg átlagos = nem vonz(nem csorog a nyálad ha meglátod), de nem is taszít a külseje. Mit nem lehet ezen érteni?
Szóval esélyt adnál egy olyan fiúnak, akinek átlagos a külseje vagy inkább várnád a szexi pasit, aki jól megrak aztán hagy a francba?
2011. okt. 29. 12:14
13/20 anonim válasza:
Szimpátia nem elég, kölcsönös szerelem kell. Nálam ez a kapcsolat definíciója.
14/20 A kérdező kommentje:
Akkor tőled úgy kérdezem, hogy tudsz-e szerelmes lenni valakibe, aki külsőleg nem vonz?
2011. okt. 29. 13:05
17/20 anonim válasza:
Az átlagos külső is lehet vonzó :) Ez totál emberfüggő dolog, kinek mi jön be!
18/20 anonim válasza:
ha belsőleg vonz akkor sem mindegy, hogy néz ki... hiába mondják, hogy a külső nem számít...
Amúgy meg ha nem egy kvazimódó és nem taszít a külső viszont a belső vonz én simán összejönnék vele...
19/20 anonim válasza:
Ha nincs ló jó a szamár is esete:DXDDDD
20/20 anonim válasza:
Drágám,én csak olyan fiuval jövök össze akive szerelmes vagyok,vagy aki borzasztóan tetszik.
Ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!