Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? El tudom felejteni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? El tudom felejteni?

Figyelt kérdés
Tegnap szakítottunk a barátommal és teljesen magam alatt vok. Semmihez nincs kedvem, folyton csak bőgök. Ő 19, és én 16 vok. 1 éve ismerjük egymást. 10 hónapig jártunk. Közös megegyezéssel szakítottunk, de szerinte az élete tönkrement és ez ráment a kapcsolatunkra. Nem tudom hogyan felejthetném el, de nem is akarom :\'( Annyira vissza szeretném kapni, de nem hinném h menni fog. Már regisztrált társkereső oldalra...de elvileg "nem ő" regisztrált, hanem egyik haverja...Szokott nekem hazudni, már nem ez lenne az első. Lehet nem voltam elég jó neki :\'( Eddig se volt vmi nagy önbizalmam, de most a nullával egyenlő...Ő az első nagy szerelem...és eddig hittem/hittünk abban h örökké tart, de már abban sem hiszek, h van örök szerelem. Vagy csak én vok ilyen szerencsétlen :\'( Nagyon szeretem :\'(
2009. máj. 5. 11:46
 1/4 A kérdező kommentje:
Jah és attól már egyenesen megüt a guta, ha belegondolok, h lesz neki másik bnője...Sokak szerint szép vok, és sok fiú szeretne ilyen bnőt, de nekem nem kell más csak Ő :'(
2009. máj. 5. 11:50
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én az elsőnél azt hittem amit te. Örökké fog tartani és soha nem válunk el. Aztán a semmiből csak úgy azt mondta vége. Napokig sírtam, és még utána se tudtam felejteni. 1,5 év kellett hozzá hogy megértsem nem lesz már semmi. Azóta van fél éve barátom és jobban szeretem, mint az elsőt.

Ezzel csak azt akartam mondani hogy idő kell hozzá hogy túl legyél rajta. Ha meg hazudott is akkor nem érdemled meg. Hidd el sokkal többet érsz te annál. Ha rád talál újra a szerelem ezen már csak mosolyogni fogsz. De ez nem egyik napról a másikra fog menni. Kösd le magad, próbáld terelni a gondolataidat más dolgokkal. Kapcsolódj ki, járj el a barátnőiddel, vásárolgass stb.

Tudom túl sablonosnak hangzik de erre más mód nagyon nincs. Sok sikert a továbbiakban!

2009. máj. 5. 12:05
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
nekem is volt, hogy fél évig küzdöttem egy srácért, feleslegesen. sajnos az ember hajlamos újra és újra abba a hibába esni, hogy a következő szerelem örökké tart :( pedig semmi sem tart örökké. de talán tehetnél egy utolsó próbát még 1-2 héten belül. ha nem akarja folytatni, el kell felejtened! foglalkozz a barátnőiddel, a sulival, bármivel! sok sikert!
2009. máj. 5. 12:25
 4/4 anonim ***** válasza:

hjajj szegenykem ::(( pont ugyan ez volt velem is :S kb 1honapja...a pasim dobott..mar kihult a szerelem amit irantam erzett..mindezt fel ev utan...total magam alatt voltam en is...de lassan idovel beforranak a sebek hidd el...ha ennek mar nincs jovoje akkor hagyd...nekunk is mar megvolt hol laktunk volna..a gyerekunk nevet is tudtuk mar ;;;((( es ha visza gondolok ezekre a percekre fojton a siras elklap ::( (most is :S ) en csak annyit mondok ha ezt nem lehet helyre hozni akkor jon mas eben biztos lehetsz meg ha most nem is nez ki ugy minden, meg ha nincs is onbizalmad idovel megjon az igazi..es mi is ennyi idosek vagyunnk...a most mar volt baratom 19 en pedig 16 vaok... :( mi is hidtunk az elejen az orokke-ben de hat ....valahogy reszerol nem ugy jott ossze... amit naon sajnalok :( jah es bocsi a helyes irasert de szlovakiai magyar vaok :):S:S:)

szal sok szerencset akarok neked kivanni es ne add fel, lesz jobb aki megerdemelne teged!!! ezt nefeledd!!!

naon sok sikert a tovabbiakban :)

2009. máj. 5. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!