Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Prűd, álszent, vagy normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Prűd, álszent, vagy normális dolog, amikor a feleségünket/férjünket/barátunkat/barátnőnket nem elégítjük ki mondvacsinált okok miatt?

Figyelt kérdés

Nem arra gondolok, hogy valaki beteg, vagy gyermekágyas, vagy bármi más e.ü.-i oka van, hanem amikor megtehetné, de kifogásokat gyárt, hogy ne kelljen szexelni. (Amikor a Kedves megkéri, hogy: ha nincs kedved a szexhez, akkor légyszi azért kényeztess. Arra is Nemet mond)

Ti mit gondoltok erről?

2011. okt. 28. 05:27
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
41%
Ha fáj valamije, beteg vagy tényleg nagyon rossz a kedve, akkor inkább kedves leszek vele és megértem, hogy nem csinálja, de ha nincs semmi baja, csak egyszerűen nem akar szexelni, akkor ez egy alapvető dolog, hogy csinálja nekem, ha én szeretném.. mert én is csinálnám neki, ha megkérne x)
2011. okt. 28. 13:14
 22/22 anonim ***** válasza:
38%
Férfiakkal kur.va egyszerű nincs kedve állítsd fel neki lesz kedve xd Velem nő létemre szintén könnyű.Ha meg túl kimerült az látszik és olyankor nem kell nyaggatni senkit.
2015. szept. 16. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!