Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A félénk, csendes lányok is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A félénk, csendes lányok is kívánják a szexet? 17-18 éves korban.

Figyelt kérdés
Tudom, eléggé hülye a kérdés, de érdekelne, hogy ők hogy vannak ezzel. Ilyen lányoktól várom a választ elsősorban. És legyetek szívesek normálisakat írni, köszönöm szépen előre is :)
2011. okt. 27. 18:36
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
80%
Azt mondják a legszerényebbnek tűnő lányok a legvadabbak... nem azok akik feltűnősködnek és mindenük kinn van....
2011. nov. 2. 19:35
 12/25 anonim ***** válasza:
94%
Hat szerintem is a szerenyebbnek tuno lanyok a vadabbak, foleg ami a szexet illeti, hiszen ok ugymond valamilyen meggyozodes esetleg szuloi rahatas miatt tagadjak meg sokaig maguktol a testi oromoket, s igy egyre no bennuk a vagy, s amikor kicsucsosodik, hat az eg orizzen meg, hogy milyen lepedoakrobatak tudnak lenni.
2011. nov. 2. 20:06
 13/25 anonim ***** válasza:
87%

Itt a sok szexre éhes fehérmájú tini lány!!! Itt az én helyem.

Jövök csajok!!!!! :P

2011. nov. 22. 19:19
 14/25 anonim ***** válasza:
86%

Júúúj a félénk csendes visszahúzódó csajok a leg faszmániásabbak és leg perverzebbek.

Volt egy nőm (mármint csak dugtunk) és ilyen kis aranyos vékony csendes csajszi volt. Bakker hát nem azt szerette ha basztam a torkát és fulladt a fasztól? Hát nem volt normális xD

2011. nov. 22. 19:21
 15/25 anonim ***** válasza:
87%

Nem, mi nem szexelünk. Aszexuálisabbak vagyunk, mint a hupikék törpikék.

Ez azért van, mert egy másik bolygóról jöttünk az Androméda-ködből, aminek a lakói annyiban térnek el a földi emberektől, hogy a lábuk között punci/f@sz helyett egércsapda van.

Kormányunk nagyban tervezi a kék Bolygó elfoglalását, minket küldtek előre kémkedni,tapasztalatokat szerezni a ti életmódotokról. Igazából azért vagyunk csendesek és távolságtartók, mert megfigyelni szeretünk, és nem akarunk érzelmileg kötődni azokhoz, akiket pár hónapon belül halomra fogunk gyilkolni a reptoidok népével szövetkezve.

Annyit kell még tudnod rólunk, hogy átlátunk az emberi ruhákon, sőt, a bőrön és a csontokon is, így azonnal rájövünk, milyen barázdálatlan az agyad és kicsi a farkad.

19/U

2012. ápr. 20. 16:53
 16/25 anonim ***** válasza:
91%
OMg sok beteg állat!
2012. jún. 2. 14:25
 17/25 anonim ***** válasza:
86%

johogy kívánják..:)

csak nem akarnak ribinek látszani, és ezért visszafogják amgukat.

meg ugye "jolneveltek"....

de méylen legbelül cska arra várnak, hogy tényleg keféljenek egy jót..:D

2012. jún. 2. 14:40
 18/25 anonim ***** válasza:
29%

"nem akarnak ribinek látszani"

viszont belül azok :D

2012. jún. 3. 09:59
 19/25 anonim ***** válasza:
95%
Én 16 éves vagyok, még szűz de nem tapasztalatlan ha értitek.. :) Pont tegnap estem át hogy a barátommal szájjal kielégítettük egymást.. :D Na mindegy lényegtelen én például kimondhatatlanul vágyok már arra hogy valaki jol lerendezzen, de ha meg ott lenne az alkalom akkor még kicsit halasztom. Viszont az tuti, hogy előre sajnálom azt akin én kifogom élni a szexuális vágyaimat :) :D
2012. júl. 27. 15:33
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
én csendesebb,visszahúzódó típus vagyok,és igen kívánom a szexet,de még szűz vagyok és nem volt nincs és nem is lesz senkim úgyhogy hiába kívánom ha nincs senkim akivel lefeküdhetnék,együtt lehetnék,kirándulhatnék,főzhetnék,hülyülnék,beszélgetnék és stb,és stb
2012. szept. 15. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!