Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Miért ilyenek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Miért ilyenek a szüleim?

Figyelt kérdés
Volt egy 2 éves kapcsolatom és találkoztam egy sráccal akivel egymásba szerettünk és kértem időt az ex pasimtól, hogy adjon egy kis gondolkozási időt.Kaptam egy hetet mikor irtam neki, hogy nem lez má köztünk semmi egyből le k*rvázott meg ilyenek.Azóta együtt vagyok azzal a sráccal akit szeretek már 2 hónapja a szüleim nem engedik meg, hogy nálam aludjon avgy éppen sátrazzunk. Miért nem engedik meg? Holott ex pasimnál egyből megengedték de nála nem talán még nekik friss kapcsolat?Vgay még nem ismerték meg a fiút annyira és azért nem akarják?
2009. máj. 4. 21:20
 1/9 anonim ***** válasza:
92%
A legegyszerűbb ha megkérdezed tőlük. Nagyon sokféle indok lehet.
2009. máj. 4. 21:25
 2/9 A kérdező kommentje:
De nem mondanak semmit csak annyit hogy: Mert nem kell itt aludnia. Olyan rossz amikor elmegy tőlem depis hangulatom lesz már sírni tudnék annyira hiányzik és azért szeretném ha minnél előbb megengednék, hogy nálam aludjon!=(
2009. máj. 4. 21:34
 3/9 anonim ***** válasza:
89%
Nem tudom hol él az exed, de ha valaki lek*rvázná a barátnőmet hasonló dologért, megkérdezném az illetőt, hogy neki semmit nem jelentett az a 2 év? Rohadjon meg az ilyen.
2009. máj. 4. 21:43
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy azért engedték az exednek mert jobban ismerték őt, vagy a szüleit. Nálam is volt ilyen, h azért nem engedtek dolgokat mert a szülőket még nem is látták.
2009. máj. 5. 00:04
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Probalj ugyeske lenni otthon nekem is tobbet engednek akkor !!

Aztan ulj le a szuleiddel es beszeljetek meg.. vagy esetleg mondd el nekik hogy rendezzetek egy vacsit ahova meghivod pasidat is es akkor jobban kiismerik :D

Aztan ha rendes biztos emgengedik`:*:*:*

2009. máj. 5. 08:11
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Ügyeskedek hátha megengedik!=)

Ui.: A vacsora nemis rossz ötlet!=)

2009. máj. 5. 17:24
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a választ!

Sikerült rábeszélni anyuékat!=)

Jühogy van ez az oldal!!!=)

Nagyon boldog vagyok!

Még1x.köszi.midnenkinek.^^

2009. máj. 8. 21:48
 8/9 anonim ***** válasza:

Olvasd el a

"Mit tegyek? Miért ilyen a lányom?"

topicot!!!! :)

2009. szept. 24. 14:08
 9/9 A kérdező kommentje:
Már olvastam!=)
2009. szept. 24. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!