Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagyott. Letort voltam. Most jott mas. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
nemreg elhagyott a baratom...cca 1 honapja..de neha van olyan perc h meg mindeg ra gondolok annak ellenere is amiket csinalt velem...most pedig jott egy masik srac...nemlehet osszehasonlitani vele annyira mas!! normalis,kedves,odafigyelo,torodo...egyszoval teljesen mas...csak nemtom...lepjek tovabb es adjak egy ujnak esejt?de mi van akkor ha ujra pofara esek?? :( felek...bele kezdeni egy ujba...meg akkor is ha tudom az aki most jott, sokkal normalisabb az elozonel....volt mar igy valakivel? mit tegyek? koszi elore is a segitseget!!
2009. máj. 4. 21:14
 1/5 anonim ***** válasza:

Természetes h még gondolsz a volt barátodra. Szerintem ne félj belekezdeni egy új kapcsolatba, a szerelmet úgysem lehet csalódás nélkül megúszni.

Ha az előző barátod, egyszer megbántott, akár megcsalt, többször is megteszi. Vágj bele az új dologba, sosem lehet tudni, lehet sokkal több szeretetet és odafigyelést kapsz tőle, mint az előző barátodtól. ;) Hajrá!

2009. máj. 4. 21:21
 2/5 anonim ***** válasza:
tényleg vigyázz az előzővel, én is így jártam. az előző pasim után jött egy srác, akit egyszerűen nem lehetett nem imádni: kedves volt, rengeteget törődött velem, elhalmozott ajándékokkal, bármit megtett amit csak kértem. most 4 hónapja járunk. 3-4 hete megbolondult, napokig nem keres, hétvégenként találkozunk csak, amikor nincs jobb dolga, a többiről nem is beszélve... teljesen tönkrement az egész :( pedig milyen jól indult... úgyhogy vigyázz a jó indulással, lehet ugyanolyan rossz a folytatás :( de sok sikert, remélem te jobban jársz! azért vágj bele, hátha jobb sül ki belőle!
2009. máj. 4. 21:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia!Én is most szakítottam a volt pasimmal és azóta van már egy másik és ő sokkal többet törődik velem mint az előző az előzőnek csak szexre kelettem de akivel smot élek ő nem arra megy. hogy na dobjam hanyadt magam meg volt azt haza megy. Képes bármire értem és még ajándékkal is meglep és aggódik értem nem úgy mitn az ex pasim anno. Remélem te is ilyen fiút kifogsz mint én!=) Sok sikert és NE FÉLJ!
2009. máj. 4. 21:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Adj neki egy esélyt, ismerd meg jobban, ne félj az újtól...
2009. máj. 4. 22:42
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát.. Ja!

Az élet már csak ilyen. Előrefelé mehetsz, de vissza nem.

Egy hosszú kapcsolat, nagy szerelem után nem baj, ha eltelik kis idő úgy, hogy épp nincs senkid, de

ha máris szükséged van arra, hogy valakivel legyél, pasid legyen, akkor ennél jobb ötletet én sem tudnék mondani, mint hogy egy "annyira mas!! normalis, kedves, odafigyelo, torodo" pasival belekezdj egy újba!

Ne félj, ne hozd át a félelmeidet, rossz élményeidet a szakításodból az új kapcsolatodba. Azt felejtsd el. Tartsd észben, hogy ez egy ÚJ kapcsolat, másik ember: tiszta lap, bizalom mindenkit megillet! ÉS érezzétek jól magatokat!

2009. máj. 5. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!