Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok "dráma" nélkül boldog lenni?
Figyelt kérdés
Valami feszültségre mindig szükségem van a párkapcsolatomban,mert különben nem érzem jól mnagam.2011. okt. 26. 11:34
21/35 anonim válasza:
ma 12:03!
Én a 22évemmel értelmesebb vagyok, mint te. Van egy jól működő kapcsolatod és "feszültségre" vágysz. Mondom, neked nem való a jó..., téged ki kell használni, verni, leordítani a fejedet. Ostoba egy nőszemély vagy:)
22/35 A kérdező kommentje:
Lefoglalom magam,dolgozok mint egy állat.Örülök hogy lyuk van a s*ggemen.De akkor is unalmas.Másról se szól a párbeszédünk,csak arrol hogy milyen volt a napod,sokat dolgoztál,hogy aludtál,mennyi kib*szott perecet kellett csinálnod stb.Ès azért mert gondom van a párkapcsolatomban,nem vagyoik ribi,hisz nem csaltam meg,nem is tervezem.
2011. okt. 26. 12:16
23/35 anonim válasza:
Nem mondtam, hogy ribi vagy. Vagyis nem a klasszikus értelembe véve mondtam. Ha ellaposodott a kapcsolatotok, akkor miért nem dobjátok fel? Elmentek kirándulni valamerre. Megfűszerezitek egy kicsit a szexet. És így tovább.
24/35 A kérdező kommentje:
Szar a munkahelyem.Àllandóan fáradt vagyok,és feszült.3-ra járok melózni.10-11-12-13kor végzek,akkor már nincs otthon csak ha nagy szerencsém van.
2011. okt. 26. 12:27
25/35 anonim válasza:
ha beszélgetni akarsz is írhatsz. :)
33/F
26/35 A kérdező kommentje:
tiszta stressz és ideg vagyok.a melóhelyemen is minden csak rosszabb lett az új fönök miatt,aki mellesleg utálja a magyarokat,és szerinte magyarországon csak b*szásból lehet megélni :S
2011. okt. 26. 12:31
27/35 anonim válasza:
Olyan vagy,mint a barátnőm.Mi a horoszkópod?Nem megyek bele a fejtegetésbe hosszasan,csak arra hívnám fel a figyelmed,hogy pórul járhatsz!Mi már évek óta együtt vagyunk,de nálunk is aktuális téma ez,mert nekem már fogytán van a türelmem.Nincs annál szarabb érzés,ha én férfiként a harmóniára,tökéletes nyugalomra törekszek és tolom magamból a szeretetet,majd egyik pillanatról a másikra jön egy beszólás.Ilyenkor érthető,ha elmegy az életkedvem is.Barátod is így lesz ezzel,hacsak nem hajít ki..Ne rajta vezesd le a feszültséget!
28/35 anonim válasza:
Tudom, hogy szar a helyzet, de nem tudsz máshová menni dolgozni?
29/35 A kérdező kommentje:
ikrek
2011. okt. 26. 12:42
30/35 A kérdező kommentje:
momentán nem tudok máshova dolgozni menni :(
mondjuk idekinnt könnyebb munnkát találni mint magyarban,de nem "ugrálhatok",mert anyósnál lakunk még :S
2011. okt. 26. 12:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!