Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok is szokták kicsimnek, szívemnek, cicámnak stb szólítani a párjukat?
Figyelt kérdés
Nem gáz ez? Fiúk, szerintetek?2011. okt. 25. 22:29
11/16 A kérdező kommentje:
:DDD
2011. okt. 25. 22:38
12/16 anonim válasza:
Én a cicán kívül használom a szívemet, szerelmem, kicsim, kincsem, és nem fura. Sőt mi egyedi beceneveket is használunk egymásra, amiken néha nevetgélünk is.
Viszont van egy barátnőm, aki simán lecicámozza a pasiját is.
21L
13/16 A kérdező kommentje:
értem, köszi az eddigi válaszokat :)
2011. okt. 25. 22:41
14/16 anonim válasza:
Én próbálom a legnagyobb otrombaságokat kitalálni. De őt nem idegesíti vagyis nem mutatja. :D mikor már cuncikának hívom kicsit már én is mosolygok a bajszom alatt :D
15/16 anonim válasza:
"kicsim" meg "manó" vagyok neki, az 180 feletti magasságomma. :D Én nem vagyok érte odáig, hogy így hív, de már megszoktam. És látom rajta, hogy azért hív így mert sokat jelentek neki.
16/16 anonim válasza:
Engemet hál istennek a pasim ritkán szólít "kicsim"-nek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!