Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elmenjek a sráchoz filmet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmenjek a sráchoz filmet nézni? Úgy érzem nem is érdeklem már annyira a barátomat.

Figyelt kérdés

Több,mint 1 éve vagyunk együtt a barátommal.Nagyon szeretem,mikor kettesben vagyunk nagyon jól érzem magam vele,stb.Hét közben nem szoktunk találkozni,meg alig beszélünk.Ott lenne az msn,telefon stb,de egyik sem igazán megy.Kitaláltuk,hogy akkor webkamera jó ötlet,legalább látjuk egymást.Hát nem jön össze,mert Ő est,mikor tudnánk beszélni,akkor kezd el enni,tanulni.Pont akkor van dolga..Három szó után el is köszönt,ott hagyott,lelépett..

Na de nekem nem maradt el,egy srác ismerősömmel 3 óra hosszát beszélgettem és közben láthattuk is egymást.El voltam kenődve a barátom miatt,de vele jobb kedvem lett.Jóban vagyunk,már a kezdetek óta jól megértjük egymást,mindig poénkodunk,stb.Még nem voltunk egymásnál,de most péntekre elhívott hozzájuk(üres lesz a lakás),hogy nézzünk meg egy filmet,persze,csak akkor,ha van kedvem.Írta azt is,hogy szóljak,ha valami gond van,reméli nem nézem valami perverznek,aki leteper...

Belegondolva,hogy a barátom van,hogy rám sem hederít,nem szán rám időt és a régi ex barátnőjével táncol a szalagavatóján(egy suliba járnak és már 1.-ben megbeszélték,hogy így lesz,na meg állítólag(!!) nem lehet külsőst vinni..)és persze a csaj még mindig odáig van a barátomért,utál engem a csaj (:D) szóval belegondolva,megtehetem.

Köszönöm a válaszokat!

2011. okt. 25. 12:50
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:05

"szóval belegondolva,megtehetem. "

Ő már eldöntötte mi lesz, így már jogom van elítélni.

2011. okt. 25. 13:07
 12/25 anonim ***** válasza:
'Miértvagyilyenbuta?' és akkor az a megoldás,hogy megcsaljuk a másikat..... igaz?Hagyja ott,ennyi.
2011. okt. 25. 13:07
 13/25 anonim ***** válasza:

"Azt gondolom elég sok itt a gyökér aki elítéli a lányt..."

Azt a gerinctelenséget ítéljük el amit tenni készül. Ha nem tud a barátjával egy normális kapcsolatot kialakítani mert egy gyökér a pasi, akkor hagyja ott és kész. Aztán ott filmezik ahol akar.

2011. okt. 25. 13:09
 14/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm 13:05,hogy próbálsz megérteni.Tényleg nem tudom,hogy mit tehetnék még.Többször is próbáltam vele megbeszélni a dolgokat,le is ültünk,ahogy kell,nyugodtan,értelmesen.

..ettől a sráctól,meg úgy érzem megkapom azt,amit a barátomtól nem..és nem csak lefektetni akar,ismerem ahhoz eléggé

2011. okt. 25. 13:09
 15/25 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! De..akkor miért nem úgy teszed,hogy előtte otthagyod a jelenlegi barátodat?...miért okoznál neki fájdalmat?
2011. okt. 25. 13:10
 16/25 Miértvagyilyenbuta? ***** válasza:
ohh ha csak annyi kell hogy skypeoljon veled és megdughat, szerintem bármelyik fiú megtenné aki kanos. ne dőlj be.
2011. okt. 25. 13:11
 17/25 anonim ***** válasza:
Nos akkor szakíts a barátoddal és gyere össze a filmes sráccal. Nem leszel riban.c és talán még boldog is lehetsz vele. A barátod meg legközelebb többet foglalkozik a nőjével. kalap.kabát
2011. okt. 25. 13:12
 18/25 anonim ***** válasza:
Nagy néger dákó kell a te p!csádba :D ha ennyire nem vagy egy hullámhosszon vele akkor szakítsatok te nagyon idióta,nem más férfiakkal "filmet nézni" :D
2011. okt. 25. 13:48
 19/25 cathilina ***** válasza:
Szerintem is szakíts vele, látszik, hogy már nem szeretitek egymást. Viszont csak bosszúból ne feküdj le valaki mással, és semmiképpen sem azelőtt, hogy a pasiddal beszéltél volna. Amúgy mindenki másnak üzenem, hogy a filmnézés nem feltétlenül a szex szinonimája (csak it...) én pl már több, mint tízszer néztem filmet egy oszttársamnál, és még egyszer sem dugott meg közben.
2011. okt. 25. 14:29
 20/25 anonim ***** válasza:
Reszben megertem a kerdezot, aterzem a helyzetet, en is abba a helyzetbe vagyok jelenleg a baratommal,hogy ugy erzem,hogy keveset torodik velem,ebbol sok a vita,viszont en inkabb akar 101-edjere is leultetem beszelni,hogy oldjuk meg mert szeretem...szerintem itt sem igy kellene. A filmes baratoddal,ha a TARSASAGARA vagysz, hogy valakivel tenleg csak jot tudj beszelgetni,lelkizni, akkor emlitsd meg neki,hogy induljatok el setalni, kavezni vagy akarmi... igy korekt :P
2011. okt. 25. 15:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!