Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helyesek az érzéseim?

Figyelt kérdés
Párommal 10 hónapja vagyunk együtt. Èn koromhoz képest elég érett vagyok, 14 éves párom 18 éves. Nagyon jól megvagyunk kisebb nagyobb feszekedésekkel is. Párom Budapesten lakott eddig apjánál. Èn a Balatonnál lakok, ahol az anyja meg az öccsei. NYáron itt volt anyjánál. ès mi meg mint a mesékben nagyon szépen összejöttünk. Nagyon szeretjük egymást. ès minden nap együtt vagyok vele, mivel nyár után azonnal leköltözött ide anyjához... Mielött nem ismert engem csomót csajozott meg bulizott... sok csajt fel akart szedni. ès 2 olyan "barátnöje" volt akik elvileg csak baráti szinten voltak a barátnöi viszont a barátom akkor többet akart tölük.. mikor ideköltözött már nem is beszélt velük. Viszont mégis nekem az a bajom az egészben hogy ha felmegyek myvippre és látom ezeket a csajokat akik még idösebbek is nálam és teljesen más stílusuak, ijenkor azt kérdezem magamtól hogy akkor mit akar tölem? Tudom nagyon szeret. De mikor látom ezeket a csajokat nagyon ideges leszek a barátomra és ijenkor csak egy gondolatom van hogy: Jolvan akkor szakítok, akkor keress magadnak ijen barátnöt.. nemis arrol van szó hogy ök szebbek nálam... Hanem egészen más stílusuak... Nagyon fel szoktam magam húzni ijenkor.Nektek mi a véleményetek erröl? kérlek írjatok
2009. máj. 4. 13:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem kellene ezen idegeskedned. ha szeret, akkor nem hagy el. nem gondolod h csaj jár a szája a csajokkal kapcs.? a 10 honap meg 10 honap, nem 1 vagy 2. h erted h mas a stilusuk?
2009. máj. 4. 13:31
 2/11 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy tényleg nem csak jár a szája mert fel is vettem az egyik scajt msnre és az huh ö hogy néz ki .. akkora melle van mint két dinnye és fekete hajú piercinges cicababa... tudod néha rákérdezek barátomnál és nem szeret beszélni multjárol soha . De aztán mégis kiszedem belöle hogy neki az a lány csak arra kellett, de soha nem sikerült megdöntenie... aztán csak barátok most, és barátomnak már elvileg nem is teccik. deh engem mégis nagyon zavar. pedig nem tesz ojan megjegyzést a barátom meg a csaj sem. De engem még azis zavarna ha csak arra gondolna hogy mijen jo csaj az a lány és ijenkor ugy haraxom rá:(
2009. máj. 4. 13:37
 3/11 A kérdező kommentje:
jah és neharaguggy a más stilust arra értettem hogy: èn szökésbarna hajú szép alakú vagyok viszont azok a csajok ijen nagymellü szolis piercinges feketehajuak...
2009. máj. 4. 13:40
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia

De azért te se legyél igazságtalan a barátod nem csinál semmit nem is gyanakodsz meg semmi akkor még mit kéne tenni fölse menjen a netre hogy ne lássa ezeket a csajokat ha megbízol benne ne idegeskedj ha nem akkor mond a szemébe h ennyi. Amúgy nem érzed magad elég szépnek?

2009. máj. 4. 13:47
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan mar. a fiuk nem szeretik a műnőket. gondolj bele, azokat a nagy melleket vinni is kell. amugy ha majd fogamzasgatlot fogsz szedni, neked is nőlhetnek. a piercing meg komoly gondokat okozhat, ha nem megfelelő helyre teszik őket. nekem is volt, és hidd el nem bukott rám több pasi. nem lehet h a korkülönbség a baj? te csak 13 voltal amikor összejöttetek. ha ők kellenének neki akkor nem lenne veled. de mit mond ő?
2009. máj. 4. 13:48
 6/11 A kérdező kommentje:
persze ö is így gondolja. Nagyon szeret engem. ès a másik kérdésre válaszolva. én szépnek tartom magam:) szép alakom van meg tényleg ugy sok pasinak teccem. és most nehogy azt gondoljátok hogy beképzelt wok. ténylegh nem. csak h ezt az egészet jobban megértsétek. ès tudjátok igazából nem is az a bajom h a barátom mit mond. Hanem tudom hogy nálam van a baj. Mert amikor a tv-ben megy mondjuk egy reklám és egy jocsaj wvan benne mondjuk szép nagy mesztelen melekkel ojankor szinte megörülkhetnék . Biztos arra gondol hogy mijen jo a teste hogy és hogy hogymegrakná és ijenkor nemtudom mi van velem hirtelen kiakadok. és ideges vagyok.
2009. máj. 4. 13:54
 7/11 A kérdező kommentje:
mintha még a gondolatai is zavarnának amik még nem is biztosak hogy igy wannak.
2009. máj. 4. 13:56
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem minden pasi gondol erre.. tudod, vannak fontosabb dolgok is, pl. munka, suli, amikor nem gondolnak erre.
2009. máj. 4. 14:11
 9/11 A kérdező kommentje:
hmm... de mit tegyek az ellen hogy ijen ideges legyek? és hogy ne gondoljak ijeneket hogy neki más kell?:(
2009. máj. 4. 14:14
 10/11 anonim ***** válasza:
meg fiatal vagy, majd ahogy idősebb leszel, és érsz, ez is elmulik.
2009. máj. 4. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!