Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szüleim feljelenthetik őt, mi lenne ha kiderülne?
Nem olyan értelemben használja ki, hogy össze-vissza kéjeleg rajta, meg minden ilyen, és ő semmit nem kap cserébe.
Két eset áll fenn, a csávó olyan nyomorék, hogy nem kell a kortársainak, ez esetben örül, hogy e.talán be tudott végre fűzni egy kiscsajt, aki szemében ő az isten.
Vagy b a csóka direkt élvezi, hogy befűzött egy kiscsajt, akivel elvan, minden, tényleg bírja, kedveli, jó az ágyban, vagy sem, ez lényegtelen, de emellett éli világát, gondtalanul, mert egy 15 éves még olyan naiv, hogy azt sem látja, ami az orra előtt van.
Sajnos sok ilyen pasi van, konkrétan egyik 24 éves ismerősöm hülyít már egy éve egy 16 éves kiscsajt ezerrel, hogy hűdenagy szerelem, az meg oda és vissza van, hogy egy "igazi nagyfiú" tiszteli meg őt jelenlétével, azt a srác rommá csalja mindenkivel, mert a lány a leghülyébb béna kifogásokat meg nyilvánvalóan ordító jeleket se látja. Kérdeztem, hogy mire jó ez neki: mindig van kéznél p.nci... Bírja a csajt, szó se róla, de az nem szerelem...
Én ezt a 2 esetet tudom elképzelni.
De nagy baj nincs, mert pár évnél tovább úgyse járnak majd, ha e.talán addig nem buknak le...
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!