Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A szüleim feljelenthetik őt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szüleim feljelenthetik őt, mi lenne ha kiderülne?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok . 35 éves pasival vagyok együtt már 3 hónapja lassan . szeretjük egymást de még nem válalhat fel nyiltan mivel nem vagyok 18 éves lehet hogy sokan azt gondolják most hogy ő egy pedo pedig nem az én meg egy ribi ez nincs így senki nem ismer minket .és nem is tudja a részleteket.ha kiderül a kapcsolat mi sül ebből ki...
2011. okt. 24. 16:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
34%
Még mindig nem pedofil. A pedofil a nemileg éretlen gyerekekre gerjed. Egy 15 éves ilyen szempontból már nem gyerek...
2011. okt. 24. 16:26
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
utolsónál a pont
2011. okt. 24. 16:27
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Drága 15 éves lány! Az egyértelmű, hogy ez a férfi miért van veled. Számomra az is egyértelmű, hogy te miért vagy vele. Akkor írj majd, amikor elhagy, persze azzal a szöveggel, hogy a nagy korkülönbség miatt nem illetek össze, és megadja neked az esélyt, hogy találj egy magadhoz illőt, és te ott állsz testileg lelkileg kifosztva és az az egyetlen érzésed van, hogy használtak, aztán eldobtak... Na, majd akkor írj, én akkor is itt leszek és megvigasztallak. Üdv.
2011. okt. 24. 16:33
 14/19 anonim ***** válasza:
82%

Nem olyan értelemben használja ki, hogy össze-vissza kéjeleg rajta, meg minden ilyen, és ő semmit nem kap cserébe.

Két eset áll fenn, a csávó olyan nyomorék, hogy nem kell a kortársainak, ez esetben örül, hogy e.talán be tudott végre fűzni egy kiscsajt, aki szemében ő az isten.

Vagy b a csóka direkt élvezi, hogy befűzött egy kiscsajt, akivel elvan, minden, tényleg bírja, kedveli, jó az ágyban, vagy sem, ez lényegtelen, de emellett éli világát, gondtalanul, mert egy 15 éves még olyan naiv, hogy azt sem látja, ami az orra előtt van.

Sajnos sok ilyen pasi van, konkrétan egyik 24 éves ismerősöm hülyít már egy éve egy 16 éves kiscsajt ezerrel, hogy hűdenagy szerelem, az meg oda és vissza van, hogy egy "igazi nagyfiú" tiszteli meg őt jelenlétével, azt a srác rommá csalja mindenkivel, mert a lány a leghülyébb béna kifogásokat meg nyilvánvalóan ordító jeleket se látja. Kérdeztem, hogy mire jó ez neki: mindig van kéznél p.nci... Bírja a csajt, szó se róla, de az nem szerelem...

Én ezt a 2 esetet tudom elképzelni.

De nagy baj nincs, mert pár évnél tovább úgyse járnak majd, ha e.talán addig nem buknak le...

20L

2011. okt. 24. 16:39
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy ő az apád, ha anyád is ilyen hülye volt fiatalon mint te!!!
2011. okt. 24. 16:42
 16/19 napietus ***** válasza:
100%
fel nem jelenthetik sajnos, de apád helyében azért elkenném a száját csúnyán.
2011. okt. 24. 16:43
 17/19 anonim ***** válasza:
37%
Semmi indíték a verésre, meg a feljelentésre, nem megerőszakolta a csajt, csak kihasználta a naivságát. Ge*i dolog, de nem büntetendő.
2011. okt. 24. 16:45
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Amerikában talán büntetendő lenne. A hitegetés szerintem ott sem illegális.
2011. okt. 24. 17:07
 19/19 anonim ***** válasza:
na ne mondja nekem senki h ez normalis.. megnézném, ha a te lányod állitana haza ebben a korban, h " képzeld, apa, 35 éves a pasim, de szeretem ot " :)
2011. okt. 24. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!