Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátok tudtatok maradni miután szakítottatok? Hogyan tudnánk barátok maradni? 22/L
Figyelt kérdés
Szakítani szeretnék a párommal, de jó lenne ha barátok tudnánk maradni vagy legalább is nem lennénk haragban. Én szeretem őt még mindig de már nem bírom vele, ráadásul ő meg nem szeretné ha vége lennne.(Azért szeretnék szakítani vele mert az utóbbi 2 hónapban alig találkozunk hetente max 1-szer ami nekem nem elég. Jelenleg 2 hete nem voltunk együtt de őt nem érdekli azt mondja nem ér rá stb. Rengetegszer próbáltam vele ezt megbeszélni, hogy miért nem akar már velem lenni de mindig csak összeveszünk és megy minden továbbb mint ha semmi sem történt volna. nem szeretnék vele rosszban lenni mivel közel lakunk egymáshoz stb és úgy találkozni fogunk. Barátként jól elvagyok vele meg régen a "tanárom" is volt.2009. máj. 4. 12:39
1/6 anonim válasza:
Én mindkét volt barátommal (többéves kapcsolatok voltak) jóbarátságban maradtam, most hogy már mindenkinek családja van, összejárunk gyerekestül.
(Volt barátom 5 éves lánya úgy mutatott be egy vendégnek, hogy ő az apu volt szerelme, aki miatt sírt is :)
Ha a szerelemnek az egyik fél részéről vége, attól még az embert ugyanúgy tisztelem, szeretem. Mi mindíg ketten "bírtuk ki" a szakítást, megbeszéltük, hogy legyen vége, utána hívtuk egymást, hogy a másik hogy van, amikor jött a következő partner, akkor kiváncsiak voltunk a volt párunk véleményére. A férjemet miután megismertem a két volt barátom elvitte sörözni és elmesélték neki, hogy milyen vagyok. Aztán elmondták nekem, hogy meg vannak a választásommal elégedve.
Szerintem ez a normális.
2/6 anonim válasza:
Hát mond el neki ezt amit írtál is h ez a problémád ezt és ezt szeretnéd....majd kiderül mit szól hozzá.
3/6 anonim válasza:
Én nem tartom jónak ezt a nagyon barátkozós dolgot, nekem az ilyen próbálkozások rosszul sültek el :( ! Persze nem kell rosszban lenni, de összejárogatni nem feltétlenül muszáj, mert az az egyik félnek nagyon rossz lehet.
4/6 A kérdező kommentje:
Én nem szeretnék vele feltétlenül találkozni csak ha mégis összefutunk akkor ne legyen annyira rossz érzés. Nem tudom mit fog szólni ha megmondom, hogy vége mert már ezen a héten szeretném megmondani neki? Már próbáltam megmondani neki de akkor közbeszólt és azt mondta hogy minden más lesz stb..
2009. máj. 4. 13:01
5/6 anonim válasza:
Hát mi nem tudtunk jóban maradni, de így több mint fél év után azt hiszem már nincs harag, de nem is nagyon beszélünk.
6/6 anonim válasza:
Nem tudom, én egyszer sem vesztem össze szakítás miatt nővel. Az más kérdés, hogy egyikkel sem tartom már a kapcsolatot, de ennek környezeti okai is vannak, ha ti találkozni fogtok, akkor csak rajta múlik, hogy normálisan fog viselkedni-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!