Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem normális dolog, hogy nem tartom a kapcsolatot a volt párjaimmal?
Nemrég beszélgettünk erről egy ismerősömmel. Ő minden volt párjával jóban van, tartja velük a kapcsolatot. Mivel az élete részei voltak, és a szeretet megmaradt.
Én sem azt mondom, hogy utána az a normális dolog, hogy úgy csinálunk, mintha nem is ismertük volna egymást. Viszont szerintem utána a kapcsolattartás nem minden esetben működik.
Nekem eddig két párom volt. Az egyiket miután kiismertem, akkorát csalódtam benne emberileg, hogy nem akartam, hogy utána még bármi közünk legyen egymáshoz. A legutolsó velem szakított úgy, hogy én még változatlanul szerettem. Nekem nem ment utána a "legyünk barátok" dolog. Ahányszor találkoztunk vagy beszéltünk, mindig az járt a fejemben, hogy vele akartam leélni az életem, és egy felületes baráti viszonnyal nem tudom beérni. Így megkértem, hogy szakítsunk meg minden kapcsolatot egymással.
Ti hogy vagytok az exeitekkel?
Épp ez az, amin gondolkodok most. A barátom úgy szakított velem, hogy én változatlanul megőrültem érte. 1 éve szakított, még nagyon szerelmes vagyok. Viszont rájöttem, hogy nemcsak a csók, érintés hiányzik, hanem mint ember. Előtte 3 évig legjobb barátok voltunk. 1 évet jártunk.
Nem tudom, mit kellene tennem, de nagyon rossz, hogy már egyáltalán nincs az életemben.
Köszi.
Utolsó válaszoló, teljesen egyetértek veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!