Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Mit szólnátok ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit szólnátok ha a pasi akivel összeöttetek azt mondaná hogy: én még nem csókolóztam! Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
16/f vagyok.
2011. okt. 21. 15:59
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Én személy szerint nagyra értékelném, hogy be vallotta nekem.És aranyosnak tartanám.:)Én örülnék neki.
2012. ápr. 20. 21:49
 22/24 anonim ***** válasza:
92%

Ez a kis 12 éves egy beképzelt majom! De ne törődj vele!!!

Mi az hogy ronda??? Honnan veszed? Látszik, hogy gyerek vagy! MINDENKI ÚGY NÉZ KI, AHOGY KINÉZ! Valaki így valaki úgy néz ki!!!! MÁSOK KINÉZETÉVEL NEM GÚNYOLÓDUNK! A BELSŐ ANNÁL INKÁBB FONTOS!!! EGY EMBERT A TETTEI, ÉS ADÖNTÉSEI TESZIK NAGGYÁ!!!!

Nem volt smár? És, akkor mi van? Majd lesz! ÉN SZÉGYENLEM A MAI FIATALOK EGY RÉSZÉT, na azok szánalmasak!

Üdv

2012. júl. 1. 14:00
 23/24 anonim ***** válasza:
76%

Azt mondanám, hogy semmi gond, még én sem :) (és nem a külsőm miatt, hanem mert még nem volt olyan, akivel megtettem volna)

16/L

2013. okt. 17. 16:45
 24/24 anonim ***** válasza:
a férjem sem csókolózott, pedig már 23 volt. Nekem nagyon imponált :) és sokkal jobban csókolt (mert hogy finom, óvatos volt), mint azok, akik előtte bekapták a fél arcomat, vagy ledugták a nyelvüket a torkomig, tiszta nyál lettem stb
2015. jan. 22. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!