Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit szólnátok ha a pasi akivel összeöttetek azt mondaná hogy: én még nem csókolóztam! Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
16/f vagyok.2011. okt. 21. 15:59
11/24 anonim válasza:
én akárkivel smárolok :))) 12/L
De te 16 évesen még nem :o
12/24 anonim válasza:
:D 18 éves létemre még én sem csókolóztam csak próbálgatás volt de ahogy átakarta nyomni a nyelvét blőő de rossz volt :-DD de ebbe beleszámított, hogy a csaj sem volt valami szépség... le is szögeztem, hogy ezt még egyszer megpróbálod neked annyi :D
14/24 A kérdező kommentje:
köszi a normális válaszokat!!! ment a zöld kéz is a normális válaszolóknak!!! köszi mégegyszer, bíztató volt!! :D
2011. okt. 21. 19:53
15/24 anonim válasza:
Azt a kis 12éves kis szarrakásnak üzenném, hogy dugja farba egy kamionnyi néger! ;)
Amúgy meg fel a fejjel! Akkor mivan ha még nem smároltál? Lehet h még ő se.. :D
16/24 anonim válasza:
tegnap 16:22
gyere pici lány <3 xDDDD
F18
17/24 anonim válasza:
Nem cvagyok pici lány..Csak ti vagytok annyura szánalmassak hogy még nem smároltatook...haha..Biztos olyan rondák vagytook
18/24 A kérdező kommentje:
Idefigyelj,te kis csicska, majd nézd meg magad 20éves korodban,olyan rongyos és tág leszel,hogy egy elefántméret simán szaladgál majd benned ;D
2011. okt. 27. 12:44
19/24 anonim válasza:
te lány, én anyukádék helyébe rég kikötöztelek volna valami fához, jó messzire az emberiségtől..
20/24 anonim válasza:
Szerintem egy lány megtiszteltetésnek veszi hogy ha ö lehet neked az elsö es nem ment át rajtad 7-8 másik lány szoval mond el neki nyugodtan ;) hajrà
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!