Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túlreagáltam vagy igazam volt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlreagáltam vagy igazam volt?

Figyelt kérdés
Most én reagálom túl vagy jogosan vagyok féltékeny? Szóval, olyat irt másnak akit a világon a legjobban szeretek, hogy miért nem ott lakik meg hogy helyes...szerintem egyáltalán nem az, és azt mondta csak viccből mondta annak a gyereknek. De én már annyira féltékeny voltam meg mondtam olyat neki hogy hagyjon békén amit megisbántam, viszont volt olyan is hogy nem az hogy elképzelte mással a smárolást, csak milyen lenne, de engem akar. Lehet ezt annak tudni hogy már nagyon vágyik rám? Elvégre 2 hete voltunk együtt. Most én vagyok a "hibás?" Ja és ő is nagyon féltékeny szokott lenni, de imádom őt, szóval a szakitás még szóba se jöhet. Lehet valahogy a féltékenységet fékezni? Köszi.20/L
2011. okt. 21. 15:24
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Hát...köszi. De amugy több mint egy éve vagyunk együtt, és én is gondltam másra hogy msárolna velem de nekem ez cska olyan fuuj sosem tenném meg mással gondolat volt. Neki is gondolom...De nem akarom elhagyni őt.
2011. okt. 21. 15:42
 12/21 A kérdező kommentje:
VBízom benne, ő benne érdemes.
2011. okt. 21. 15:43
 13/21 anonim ***** válasza:
Orok boldogszagot kivanik, de, ilyen gondolkodas mellett...
2011. okt. 21. 15:45
 14/21 anonim ***** válasza:
És ha 2 hete nem látott és vágyik rád akkor miért mással képzeli el hogy smárol? Nem is értem. Jah és ha ilyen baromi nagy a szerelem és hú de hűségesek vagytok és te is így gondolod akkor minek a kérdés? valószínű megnyugtatásnak kérdezted de nem olyan válaszokat kaptál amiket vártál hiszen 10 karommal véded őt ami normális ilyen naív állapotban, de egyszer majd felébredsz és akkor nem lennék a helyedbe. Az én párommal 5 éve vagyunk együtt távkapcsolatban kezdtük úgy is voltunk 2 évig de soha nem mással képzelődött és nem bírta 5 napig se hogy ne lásson pedig minden hétvégén találkoztunk.
2011. okt. 21. 15:45
 15/21 anonim ***** válasza:
a pasi irta másnak h helyes meg h jo lenne ha ott lenne? nem ertem..
2011. okt. 21. 15:48
 16/21 A kérdező kommentje:
Lehet a sok veszekedés mostanában és ezért mondta hogy milyen lenne mással? Mert amugy nem csinálná meg, rám vágyik, de tényleg sok volt a veszekedés....remélem sokáig velem lesz mert tényleg nagyon szeretem őt. Meg nagyon hiányzik és látni akarom őt. Amúgy ő is lány és lehet hogy csak féltékenyitett engem.
2011. okt. 21. 15:58
 17/21 anonim ***** válasza:
akkor ti leszbik vagytok? vagy mi van????
2011. okt. 21. 16:04
 18/21 anonim ***** válasza:
Kamu, egy nagy baromsagot ossze-vissza irkal egy unatkozo tini.
2011. okt. 21. 16:06
 19/21 A kérdező kommentje:
em unatkozok ellehet menni ha nem tudsz rendesenválasolni....igen azok. És nagyon szeretem őt ő is de ez hogy féltékenyit, mikor ő is az lesz nem jó.
2011. okt. 21. 16:08
 20/21 anonim ***** válasza:
Elnezest, beteg vagyok.
2011. okt. 21. 16:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!