Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig húzzam a kapcsolatot?
Lassan 3 éve vagyunk együtt a párommal. Mostanában nem működik a kapcsolatunk, eljárunk együtt kikapcsolódni ott semmi gond nincs. Ő nem igazán kezdeményez, inkább én szoktam, de sokszor elutasítja a szexet is. Albérletet felhozta, hogy menjünk külön, de egy héten 2 napot van itthon és nem akarok egyedül élni, mivel Pestre jár dolgozni. Miskolcon lakunk egyébként itt is tudna munkát vállalni fel is hozta, hogy nézelődött, el is megy az interjúra, de nem fogadja el a munkákat. Ezt minden hónapban eljátssza. "Mert neki jó Pesten" és itt Miskolcon nem keresne annyit hivatkozás van. De én nem akarok ilyen kapcsolatot, hogy hét közben telefonon beszélünk, eljön a szombat este (akkor ér haza) és hétfőn kezdődik az egész előlről.
Miért csinálja ezt? Mindig hiteget vele, hogy nem sokáig fogja ezt csinálni, csak addig, amig nem talál rendes munkát magának. És nekem ebből elegem van.
Közöltem vele, hogy ez nem fog így menni hogy alig találkozunk és ő erre azt mondta, hogy ez van.
Gondolkodom rajta, hogy szakítsak, de nem tudom megtenni, inkább szenvedek.:( Nem akarok távkapcsolatban élni.
Segítsetek kérlek!!! Én csak annyit szeretnék tőle, hogy minden este együtt legyünk, együtt aludjunk, együtt keljünk, utána munka mint minden normális kapcsolat.
Hát te legalább közölted vele, hogy ez így nem fog menni, és változtasson.
Velem az én barátnőm csak annyit közölt, hogy Ő már 3 hónapja gondolkozott ezen (magában csöndben), hogy legyen vége, és hogy szerinte így a jobb.
Ennyi! Ki lettem rakva, semmi ultimátum, sem 1 lehetőség a javításra, próbálkozásra, mert igenis szeretem! Semmi.
Azt mondja neki jobb így, erre rádöbbent!
Hát akkor fasza.
Te legalább tisztességes vagy, hogy mondtad neki.
Olyan embert szeretnél és olyan életet,ami ezzel a sráccal sosem lesz meg.Ez a fiú nincs annyira oda érted,mint te érte.
Felsorolom,hogy miből gondolom ezt:
-nem kezdeményez
-nem érdekli,hogy neked áldozatot kellene hoznod és egyedül élned,azért,hogy neki jó legyen
-NEKI jó Pesten
-a problémákat lezárja azzal,hogy "ez van",mivel nem kíván még csak kompromisszumot sem kötni,mert az kényelmetlenséggel járna neki,így inkább hagy szenvedni téged
Az a kérdés,hogy meddig akarsz még mártírkodni és inkább szenvedni a semmiért.Mikor látod be,hogy így csak megy az idő és belőle sosem lesz nagy Ő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!