Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit kéne keresnem ahhoz hogy barátnőm ne tudja elkölteni?
Gondoltam itt arra hogy a csajoknak mindíg nagyobb drágább dolgok kellenek. Hol a határ??
Gondolok itt ara hogy nyaklánc fülbevaló ruha bunda pempicke autó költőpénz plázapénz ilyen olyan rendezvény esküvő stb.. Szerintetek mennyibe van egy ilyen nő havonta?? Ki tartja el őket és miért?? Mennyit kereshet a barátja egy ilyen nőnek?? Szerintem rájöttetek hogy melyik csoportól beszélek.. Ilyen Kelemen Anna stílusról ról akiknek értelmes munkájuk sose volt de mindent elvárnak...
Lehet van benne valami amit mondasz kedves LeadyLee..
De az ilyen nőket senki nem tudja hol lehet találni!! (meg szerintem ne sértődj meg de egy átlag ember nem fog kelleni egy ilyen nőnek. Minimum valami szuperhős kellhet nekik. A férfiak 98% szerintem ahhoz szokott hogy egy nőt kell pesztrálni. És egy ilyen helyzetben értetlenül állnak. Lehet kivétel vagy nem tudom nem ismerlek.. Engem nő még nem tartott el 1 percig se még ha felesbe éltem akkor is többet fizettem mindíg mint ami járt. De lehet az ilyen nőket az élősködők kapják vagy nem tudom..
Nem szuperhős kell egy, az egzésztenciáját magának is megteremteni tudó nőnek, hanem egy egyanrangú társ. Nem is igazán értem ezeket a problémákat. Szerintem alap, hogy mindkét félnek van szakmai élete, van karrierje, a közös programokat felesben fizetik, ha összeköltöznek, akkor a rezsit is, stb. Aztán nyilván vannak rövidebb periódusok (tipikusan gyerekszülés), ahol adott, hogy egy darabig az egyik fél nem vagy csak korlátozozttan tud dolgozni, de az ilyesmit leszámítva én tuti nem tűrném el, hogy kitartsanak. Mégpedig azért nem, mert ezzel a szabadságom adnám fel. Ezek a nők olyan helyzetbe kerülnek, hogy kénytelenek mindent elnézni a férfinek, mert nélküle éhen halnának.
Egyébként szerintem alapból csak az nevezhető párkapcsolatnak, amit fent leírtam, miden más csak egy, a kölcsönös élősködésen alapuló szimbiózis.
Nem tudnál annyit keresni amit ne lehetne elkölteni.
Akik eltartanak egy nőt azok autót vesznek neki, ruhákat, ékszereket, gyakran járnak kozmetikába, fodrászhoz, körmöshöz, wellnesbe, nyaralni.
Ha ez még nem elég akkor lehet hogy a csaj szeret pókerezni és milliós tételekkel játszik.
Na én is pont azt akartam mondani amit kérdező. Hogy pont hogy ilyen csajoknak nem egy átlagos srác kell, hanem nekik is azért egy komoly, vagány csávó, igazából valahogy így képzelem el ( [link] sikeres meg egyebek.
Nekem első munkahelyemen nő volt a feletessem, ami engem illet nem féltem tőle, igazából hmm, felnéztem rá, mert jó dolgokat mondott, meg nem néztem furának hogy üüü ez dolgozik milyen nő ez bazz?
Na de mind1,a lényeg hogy ha mennék az utcán valószínűleg észre se vennél, ha meg oda mennék elküldenél. Én mindig úgy gondoltam hogy lányoknál végül is mindenkinek van esélye, fiúknál meg mindenki a menőkre bukik és ennyi, leszámítva egy két esetet.
Nem hinném hogy elég ha pasinak van munkája, ok, edz is, még jobb de önmagában ezek csak külsőségek. Végül is pont te mondtad hogy egyenlő fél, az meg persze hogy az olyan hülyék közt lesz majd végül valaki akikről beszélsz. A többinek meg maradnak a pénzevő csajok.
"Azt hát Sikeresnek,,.... XD
Álmodik a nyomor...
Én sose vágytam gazdag barátnőre.
A Nők meg csak mindig a pénzre hajtanak.
Én ezt látom a világból ,bárki bárhogy is tagadja.
Sőt a másik dolog az az mikor egy csaj azthiszi tud úgy élni mint egy pasi. Ez rendszerint pusztán abból áll ,hogy lefekszik fűvel fával... Én nem értem a női logikát de elég elcseszett valami lehet.. :P :)
"Én sose vágytam gazdag barátnőre.
A Nők meg csak mindig a pénzre hajtanak.
Én ezt látom a világból ,bárki bárhogy is tagadja. "
Akkor vágjál eret magadon basszus, erre már mást mondani nem lehet. Bárhova elmész, mindenhol találkozni nőkkel: bankban, egyéb cégeknél, közigazgatásban, stb. Ergó ezek a nők dolgoznak. Nyilván fizetést is kapnak érte - nem vagyunk mi sem olyan hülyék, hogy ezt ingyen tegyük. Onnantól pedig, hogy egy nő magának keres és dolgozik, nem szorul rá, hogy téged lehúzzon. Ha te mégis olyan macát választasz, aki naphosszat otthon reszelgeti a műkörmét, az a te választásod, emiatt ne nyafogj, mert baromi férfiatlan.
A "saját egzisztenciával rendelkező" alatt pedig nem kifejezetten gazdagra gondoltam, hanem olyanra aki megkeres annyit, amennyi a saját szükségleteire kell.
Mindenki csak fekete - fehérben tud gondolkodni? Csak szegények és gazdagok léteznek?
10:23
a női mit nem értesz? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!