Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek egy romantikus vagy csak hülyét csinálnék magamból?
Fú ez télleg szép! De sztem sem kellene már odaadnod, először csak kezdj el vele megismerkedni! És később, második, harmadik randin, találkozón odaadhatod! Nagyon kreatív vagy! :)
Az osztálytermes megoldás sem túl jó, mert lehet kínosan érezné magát a többiek előtt... ezt vhogy kettesben, v legalábbis úgy kéne eljuttatnod hozzá, h megtalálásakor egyedül legyen. Sok sikert!
Öregem! Én heteró srác vagyok, de egy ilyen rózsával még engem is le tudnál venni a lábamról xD Nem semmi, minden tiszteletem! Örülök, hogy vannak ilyen tehetséges emberek! Ez lenyűgöző.
A kézbesítéssel kapcsolatban: egy dologra figyelj, hogy valami csomagolópapír is legyen nálad, mert egy ilyet nem tehet be csak úgy a táskájába. Valószínűleg kézben viszi haza, akkor meg nem árt a csomagolópapír. Ha hátizsákja van akkor meg abban is el tudja vinni, akkor meg szintén hasznos.
18F
Én is srác vagyok és tuti nem adnám oda az első randin egy csajnak, ezt őrült jó cucc, ezt csak fontosabb embernek adnám oda. Szerintem tartogasd egy kicsit.
Esetleg húzhatod az agyát vele, hogy te tudsz ilyeneket. :D
24/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!