Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig abba szeretnek bele az emberek akik nem érdemlik meg őket? Miért nem veszik észre azokat akik megérdemelnék, hogy szeressék őket? Miért vonzóbbak a rosszfiúk és a rosszlányok?
tomcsa te miről beszélsz?? pff. majd gondolod kitaláljuk ezeket...
utolsó igazad van teljesen.
Én meg amugy 24 vagyok. Korban se nagyon térünk el. :)
"tomcsa te nem vagy ép. miért lenne mese? mivel átéltem nem lehet mese.....az hogy te leragadtál a nagy büdös reális világban és követed a birkacsordást és semmi mesebeli nem történik veled ,nekünk azért nem kell leragadni...."
Tessék, pont itt ismerted el, hogy mellémentél a realitásnak. Lehet fantáziálni, csak nem kell ebben élni.
Bár tudnám. 5 éve vagyok szerelmes és képtelen vagyok felejteni. Ez nem lenne probléma, ha csak 18 éves lennék, de így nem tudok szabadulni tőle.
Tényleg reméltem, hogy egyszer én leszek a felesége és örök szerelem, boldogság, mellette voltam egész ember :(
tomcsa:
persze hogy bevallottam hogy fantáziálok. d emivel az eszemre hallgattam és kiléptem a kapcsolatbol ezt nem lehet álomvilágnak nevezni:) nagyon jol tudtam hogy ebben az esetben reálisnak kell lenni:)
ergo nem épitek légvárakat. de leragadni sem fogok ,igenis álmodozok és igyekszem megszerezni az álmaimat. és nem csak vágyakozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!