Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért mindig abba szeretnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig abba szeretnek bele az emberek akik nem érdemlik meg őket? Miért nem veszik észre azokat akik megérdemelnék, hogy szeressék őket? Miért vonzóbbak a rosszfiúk és a rosszlányok?

Figyelt kérdés
Mert, hogy a tények szerint vonzóbbak.
2011. okt. 20. 18:37
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

hát én sajna kiszerettem ebböl a békés pasimbol:(

sajna annál a rosszfiunál jobbat még nem találtam,de én si tudom hogy ilyennel nem lehetek boldog.

2011. okt. 20. 19:08
 12/25 A kérdező kommentje:
19:08 Mit adott meg amit a békés pasid nem adott meg és fordítva?
2011. okt. 20. 19:12
 13/25 anonim ***** válasza:

19:03 as vagyok. Hát az a baj hogy nem csak a szex hiányzik vele bár az is. De inkább ő maga...

És ha én tőlem is kérded az utolsó kérdésed...

A volt barátom aki szintén olyan volt kivéve az alkoholt és cigit mint a 18:48 asé, ő rendkivül izgalmas ember volt számomra. Folyton járkáltunk valahová. Spontán talált ki dolgokat,hogy mikor mit csináljunk. a határozottsága és magabiztossága nagyon szexi volt.Ő a jég hátán is megélt,mindig mást csinált és én nagyon felnéztem rá.

A mostani barátom megbizható, mindent megtesz értem,nem hanyagol el, számit neki a véleményem és nem akar megváltoztatni sem. És tudom hogy csak én kellek neki.

2011. okt. 20. 19:24
 14/25 anonim ***** válasza:
utolsó vok. Ja a szexet félreértettem. Azt hittem az exemmel szexeljek... XD
2011. okt. 20. 19:25
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

ez a békés pasim,számomra nem volt férfias. másnak tökéletes társ lehet talán de én nem éreztem nönek mellette magam. h..lyén öltözött,nagyon vékony is volt és nem is volt az a jo mély hangja amit szeretek, neki magasabb volt( nem nem b.zi)vele egyezett az összes hobbink,de öt csak barátként tudtam elfogadni.

a züllött pasim?

hát ö nekem nagyon férfias volt,imádtam mellette lépkedni,élveztem hogy én vagyok a bnöje( elöttem nagyon szoknyavadász volt,de miota velem volt csak én számitottam neki, mindig egyböl jött haza,pedig másnál nem rohant haza,mindig elment haverokkal logni.)

a háztartásban én voltam az úr,ezt is élveztem. uralkodo tipus vagyok. és ö engedte. de odakint élveztem hogy ö irányit,én a kinti világban elveszett vagyok.

imádta a föztömet,mindent megevett, a másik srác nagyon válogatos volt.

a lakásában én intéztem mindent,kiélhettem dekorálo kedvemet és tetszett neki. a másiknak is saját lakása van de mivel müvész,igy nála nem nagyon rendezkedhettem,mindig elnyomva éreztem magam..két dudás effektus...)

igazábol nem is tudom mit adott többet nekem a rosszfiu...nem tudom szavakba önteni. velem bármit hajlando volt kiprobálni(kori, ijászat,kirándulás, stb) mert nem volt a gitáron kivül semmi hobbija.és nem kényszerböl. megszerette azokat a dolgokat amiket én szeretek és nagyon hozzám csiszolodott igy.élveztem hogy ezt én tettem vele és élveztem hogy ö is élvezi.én voltam az angyal ö az ördög. totális ellentétek de mégis harmoniában... kivévre az életmodja ugye ami tönkretette az egészet. de nem várhattam el hogy feladja önmagát..én se tettem volna.

2011. okt. 20. 19:37
 16/25 A kérdező kommentje:
Lányok, nem gondoljátok, hogy nektek kellett volna előhozni a "vadállatot" a pasitokból, hogy úgy viselkedjen ahogy szeretnétek?
2011. okt. 20. 19:40
 17/25 anonim ***** válasza:
huhh énis ugy éreztem hogy én voltam az angyal ő az ördög. De a harmónia azért nem volt mindenben meg. Utolsó te hány éves vagy amugy ha megkérdezhetem?
2011. okt. 20. 19:42
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát azért valaki nem tud 180 fokos fordulatot venni hogy vadállat legyen egy visszahúzódó (mások szerint papucs -.-) pasiból. Dehát nem is szabad őket megváltoztatni... :)
2011. okt. 20. 19:44
 19/25 anonim ***** válasza:
54%

Gyönyörű történetek lányok, csak kár hogy fele sem igaz. Lászik hogy sokat olvassátok a Nők Lapját és sok romantikus filmet néztek. Emiatt a történetek miatt vannak ennyire önbizalomhiányos emberek, mert ezeknek akarnak megfelelni, amit ti olvastok, illetve kitaláltok.

No de legyen vége a mesemaratonnak, megvolt a Happy End (amúgy ez egy filmben is megtörtént, igaz nem szó szerint így, de a konklúziója ez volt). Jóéjt mindenkinek!

2011. okt. 20. 19:46
 20/25 anonim ***** válasza:
25 vagyok. de már annyi szart tapasztaltam hogy más idösebb korában tapasztal ennyit XD de én örülök minden negativ tapasztalatnak mert tanulok belöle és minél elöbb élem át öket annál jobbakat találhatok:)én nagyon pozitiv vagyok mindenben és sose bántam meg semmit.
2011. okt. 20. 19:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!