Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretem meg mindig?
A barátommal most szakítottunk,mert megcsalt ha lehet annak nevezni.
Úgy mentem bele egy kapcsolatba hogy tudtam,hogy neki meg van egy lezáratlan kapcsolata egy másik lánnyal,de mikor róla kérdeztem mindig azt mondta hogy nem érdekli,nincsenek együtt, és minden idejét velem töltötte,persze hogy hittem neki.
Elmondása szerint csak azért vannak hivatalosan együtt mert meg a csalad nem tudja,hogy nem a régi a viszonyuk es eltávolodtak egymastol.
En vagyok a legnagyobb hibas,tudom ,de nem tudom mi volt velem ebben az elmult egy evben talan a szerelem? ha van ilyen,hogy most ugy erzem ha nem hiv fel osszetorok ,lehangolt vagyok hiaba akarok vidamnak tunni,foleg az hogy hazudott nekem,mert ugyanis egy unnepsegen lattam oket egyutt amire a barataimmal mentem de nem tudtam hogy is ott lesz,akkor lattam hogy milyen szenvedelyesen csokloja meg elkezdtem hivogatni,tudom orultseg....erre folyamatosan csak kinyomott a tavolbol figyeltem oket zokogva..nem akartam jelenetet rendezni a rokonai elott..ekkor fordult meg es latott meg de en erre elfutottam.Nagyon haragudtam ra akkor,azota nem is beszeltunk de annyira hianyzik.
Segitsetek kerlek mit tesztek ha ilyen tortenik veletek?
ugy szeretnek a regi lenni,az mosolygos kis piros arcu fiatal lany ..de nem megy megalazva erzem magam.
jo tanacsokat varok hasonlo,helyzetu lanyoktol,fiuktol egyarant.
Niki 24
Első >Degeneralt hulye!!!
Másodiknak köszönöm a valaszat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!