Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 14-18 éves lányok! Milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14-18 éves lányok! Milyen stílus jön be egy pasin? (rock, skinhead, emo, punk stb. )

Figyelt kérdés
2011. okt. 19. 23:45
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
Sportos,rocker,motoros,raper.... Bármilyen !! Csak legyen kisugárzása! :)
2011. okt. 21. 15:36
 22/41 anonim ***** válasza:
91%

"Kedves" rockereket utáló leányzó!

Ezen kommented után még te csodálkozol, hogy ostobának titulált az egyik válaszoló? :

"Ezerszer egy ilyen pasi, mint egyszer is valami gyökér, igénytelen, szőrös, büdös, bunkó rocker. -.-"

Én is fogadni mernék, hogy még életedben nem láttál egyetlen rockert sem... De mindegy is, inkább rád hagyom. Okos enged...Te meg szenvedj csak! ;)

2011. okt. 21. 19:42
 23/41 anonim ***** válasza:
19%

És kedves okoska, miért nem az utolsó válaszomra reagáltál?

-.-

2011. okt. 21. 19:46
 24/41 anonim ***** válasza:
100%
Kérlek olvasd el még egyszer az utolsó kommentem! Előbb gondolkozni kellene mielőtt beszélünk! ;)
2011. okt. 21. 21:15
 25/41 anonim ***** válasza:
25%
Te pedig az enyémet légyszíves!
2011. okt. 21. 22:47
 26/41 anonim ***** válasza:
60%

Először arra válaszolok, hogy mi az ami kizárt: disco, techno, electro. Nem csak azért, mert teljesen eltérő zenét hallgatunk (én sajnos vagy nem sajnos tíz percnél tovább nem bírom az ilyet, pedig sok barátom hallgatja), de kifejezetten taszít ez a csőnadrág, lila-rózsaszín-neonszínek öltözködés, csillogós fülbevaló egy srácon, izompóló izom nélkül, vasalt haj... szerintem ez egy kissé gáz...

A rapp megintcsak távol áll tőlem, de egy rapper sráctól nem zárkózok el teljesen...

Az emo felejtős...

A punk közömbös nekem.

AMI NAGYON BEJÖN: ROCK, METÁL

Imádom a hosszú hajat, akár vállig, akár derékig, bőr cuccokat, együtteses felsőket...hmm.

De igazából a teljesen átlagos külső mellet is előny az ilyen zene, mivel nagy rajongó vagyok (főleg Nightwish, Sonata Arctica, Kárpátia, Epica, Eluveitie, Korpiklaani, Skillet, Three Days Grace, ilyenek.)

Persze azzal sincs bajom ha nem látszik a külsőn a zenei ízlés, lényeg hogy ápolt legyen, és harmonizáljanak a színei.

A rockerek pedig egyáltalán nem ápolatlanok...

(a fenti zenék övetőitől pedig, akik nem ilyenek, elnézést kérek, főleg a negatív kritika miatt)

15l

2011. okt. 29. 14:31
 27/41 punktumgirl válasza:
26%

Sonata90

ra se hedereics erre a kis frukara itten,en unk vagyok ,de semmi bajom nincsen a rockerekkel (sot,nem bannam ha rocker pasim lenne :P) az emokkal sincs semmi bajom (sztem cukik,jol al nekik minden,amugy sztem se fog 1 ember vilageleteben emo maradni de en megertem oket,lgalabb is megprobalom,es meg segitek is akin tudok:D)skinheadek is mert ne??(sztem a punkok es skinek ossze kene fogjanak,mert vannak naci punkok is, a zsidokkal kutya bajom sot,de a ciganyokat utalom!!!) punk bejonnek nagyon is (:P)

techno:nm igazan erdekelnek (...)pop:sztem nm tom (...)rep:ezekkel sinc semmi bajom (de ha lehet akkor ne legyen repper) es kb ennyi,meg sztem ha nm trteccik egy stilus nm ugy kell kifelyezd magad,hogy :"a kurv@ anyad te budos szoros stb"hanem" bocs,de nekem nm igazan jon be a te stilusod^^"mert igy jobban tudunk kommunikalni...njm mint a vadallatok!!remelem ertettetek....

2011. okt. 29. 21:29
 28/41 anonim ***** válasza:
72%

Imádom a rocker meg punk pasikat. A páwáktól egyszerűen hányok.A rapperek sem igazán tetszenek.

17/(rockos)lány

2011. nov. 1. 19:27
 29/41 anonim ***** válasza:
97%
Ezerszer rocker, punk (esetleg skinhead) mint ilyen köcsög nyálgép emós, "páwa" gyökér nyomorék kis akármik.
2011. nov. 1. 21:55
 30/41 MolotovPunk ***** válasza:
100%
Igaz én kan vagyok,de éljen a PUNK/ROCK/METAL :D
2011. nov. 16. 12:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!