Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ebben a helyzetb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ebben a helyzetben ha nem akarom hogy szakítás legyen a vége?

Figyelt kérdés
Én 17 vagyok a barátnőm 16.Egy hónapja járunk.A barátnőm bátyja (19) megfenyegetett, ha nem szakítok a hugával, akkor annak rossz vége lesz.A barátnőm régebben az ő haverjával járt, és most a srác vissza akarja kapni.Nagy a kavarc, mert az egyik osztálytársnőm is megígérte, hogy megtépi a barátnőmet.Másfél hónapja ez a csaj járni akart velem, zaklatott msn-en meg mobilon, hogy talizzunk de én nem akartam tőle semmit.Erre most ellenem uszította az osztálytársaimat, azok őt pártolják ("mert olyan rendes") és már nem is nagyon szólnak hozzám.Ráadásul a barátnőm bátyja ezzel a csajjal akar keverni!!!A barátnőm anyukája is rossz szemmel néz rám úgy vettem észre, mert anyukám volt a főnöke és valamiért 3 hónapja kirúgta, azóta munkanélküli.Az apukája meg rendőr ővele csak egyszer találkoztam, nem is ismerem.A barátnőm azt mondja otthon is szoktak veszekedni mert járunk, ráadásul most bújkálnunk is kell.Lszi segitsetek h mit csináljak, mert én szeretem a barátnőmet és azt mondta ő is szeret engem és nem akarom elveszteni mert ő a legszebb lány a suliban de ez így nem jó...
2009. máj. 2. 23:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Hogyha tényleg szeretitek egymást úgy istenigazából, akkor ne szakítsatok, legyetek együtt. Ha 17 vagy, 1 Év és kijárod a sulit gondolom, vagy 2. Azt meg kibírod, vagy megbékélnek :D 18 éves korotoktól pedig már szabad jogokkal élhettek, szóval ne legyen vége szerintem :) Sok sikert (Y)
2009. máj. 2. 23:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Először is ez csakis RÁD és a BARÁTNŐDRE tartozik, hogy együtt jártok-e, vagy sem. Ebbe snekinek nincs beleszólása. Ha a bnőd téged választ, akkor azaz ő döntése. Nincs az a báty vagy szülő vagy hárpia osztálytársnő, aki erről helyettetek dönthet. Főleg nem fenyegetéssel. Persze a konfliktus anyukáitok között adott, de te arról sem tehetsz. Védd meg magad és a barátnődet, állj ki magatokért a világgal szemben is!

Különben is, milyen primitív hozzáállás már, hogy itt a barátnődet adni-venni akarják, anélkül, hogy figyelembe vennék, hogy ő mit/kit akar? És hogy a bátyja akarja beszabályozni, hogy a húga kivel járjon? És hogy testi kényszerrel és fenyegetéssel akarnak rábírni benneteket, hogy ne szeressétek egymást? El sem hiszem, hogy ilyesmi még előfordulhat Európa szívében.

2009. máj. 2. 23:23
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát.. Először is szerintem írjatok ebből valami jó kis szappanoperát, mert én mire a végére értem az írásodnak, azt se tudtam, fiú vagyok-e, vagy lány :D De komolyan. Eléggé benne vagy a trutyiban. Ezen kiigazodni...

Mindenesetre én azt javaslom, hogy mindenki mást s z a r j le, és csak az érdekeljen, hogy te és a barátnőd boldogok legyetek (:

2009. máj. 2. 23:39
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az utolsóval, ez a szappanopera ötlet nem rossz:D

A barátnőm bátyja engem is megfenyegetett, mondjuk ő 24 volt:) A vége nem lett túl bíztató, még a rendőrséget is bele vonták, mert a srácnak vérrög lett a fejében, és 2 fogát rúgtam ki az arcából... Már jól van, azóta sem köszön, nem értem mi baja van:D Ennyit arról, hogy ki kit ver meg:D:D Embereld meg magad, maradj mellette:)

22/F

2009. máj. 3. 01:25
 5/5 anonim ***** válasza:
szerintem is tartsatok ki egymás melelt,az a fontos,hoyg ti mit akartok,más meg foglakozzon a saját dolgával.
2009. máj. 3. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!