Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ebben a helyzetben ha nem akarom hogy szakítás legyen a vége?
Először is ez csakis RÁD és a BARÁTNŐDRE tartozik, hogy együtt jártok-e, vagy sem. Ebbe snekinek nincs beleszólása. Ha a bnőd téged választ, akkor azaz ő döntése. Nincs az a báty vagy szülő vagy hárpia osztálytársnő, aki erről helyettetek dönthet. Főleg nem fenyegetéssel. Persze a konfliktus anyukáitok között adott, de te arról sem tehetsz. Védd meg magad és a barátnődet, állj ki magatokért a világgal szemben is!
Különben is, milyen primitív hozzáállás már, hogy itt a barátnődet adni-venni akarják, anélkül, hogy figyelembe vennék, hogy ő mit/kit akar? És hogy a bátyja akarja beszabályozni, hogy a húga kivel járjon? És hogy testi kényszerrel és fenyegetéssel akarnak rábírni benneteket, hogy ne szeressétek egymást? El sem hiszem, hogy ilyesmi még előfordulhat Európa szívében.
Hát.. Először is szerintem írjatok ebből valami jó kis szappanoperát, mert én mire a végére értem az írásodnak, azt se tudtam, fiú vagyok-e, vagy lány :D De komolyan. Eléggé benne vagy a trutyiban. Ezen kiigazodni...
Mindenesetre én azt javaslom, hogy mindenki mást s z a r j le, és csak az érdekeljen, hogy te és a barátnőd boldogok legyetek (:
Egyetértek az utolsóval, ez a szappanopera ötlet nem rossz:D
A barátnőm bátyja engem is megfenyegetett, mondjuk ő 24 volt:) A vége nem lett túl bíztató, még a rendőrséget is bele vonták, mert a srácnak vérrög lett a fejében, és 2 fogát rúgtam ki az arcából... Már jól van, azóta sem köszön, nem értem mi baja van:D Ennyit arról, hogy ki kit ver meg:D:D Embereld meg magad, maradj mellette:)
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!