Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasitok ha fáradt akkor is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasitok ha fáradt akkor is készek egy menetre?

Figyelt kérdés
3 éve és 2 hónapja vagyok együtt a barátommal. Nemrég váltott munkahelyet. Reggeltől estig melózik. Amikor találkozunk nagyon fáradt amit elhiszek neki. Szexelni egyáltalán nem vagyis alig szexelünk amióta az új melóhelyén van. Azt olvastam mindenhol hogy a pasik mindig készek a szexre. Akkor ez nem igazán így van... Elhiszem hogy fáradt stb. Vagy velem lehet a baj?
2011. okt. 19. 17:18
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

Na most szerinted ha melózok 11,5 órát van kedvem sze.elni hát nem épen. szerintem nem csal meg téged

21f

2011. okt. 19. 19:21
 22/31 anonim ***** válasza:

na, ugyanez.. amikor en is 9-1o orakat dolgoztam, végig lábon egy cukrszádában, hááááát.. nem nagy kedvem volt ám.. persze, van h segitett 1 kv vagy vmi, de legtobbszor még a talalkozot is lemondtam. annyira faradt voltam.. pedig en lany vok, és sose csalnam meg a pasimat. :)

21, l

2011. okt. 19. 19:23
 23/31 süni1 ***** válasza:
51%
Most nem azért de ne keverjük már össze a cukrázdát az építőiparral alap 10 óra meló főleg ha van túlóra +2óra sőt reggel 2 óra utazás este ugyan annyi és mégse vagyok fáradt a szeretkezésre szerintem csak elkezdeni nehéz ha már benne vagytok nem érzitek a fáradtságot 23/f
2011. okt. 19. 19:45
 24/31 anonim ***** válasza:
ja, mert olyan k.rva könnyű egesz nap rohangalni 1 cukraszdaban.. ez nem annyibol all, h adok pár fagyit 1 nap, hanem rohangalok, kb. 5o-6o ember, add hozzá h lány vok, de mondjuk az se ártana, ha megtanulnál olvasni, mert azt irtam h nem csalja meg, mert a pasik is lehetnek fáradtak.. vilagosan leirtam h nem csalja meg a pasi és a pasi is lehet fáradt!!!!!
2011. okt. 19. 19:48
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

18:00 -as vagyok.

Hát igen rosszabb pillanatokban én is gondoltam már arra,lehet ennek vállás lesz a vége...Nem akarok 28 évesen úgy élni mint egy nyugger...Már lassan egy éve ez van,ha nem több(amóta elmet a kollégája,és "megnyerte" az ő melóját is, a főnöke meg naná,hogy nem vesz fel még egy embert,ha ez a "hülye" úgyis megcsinálja...)Én megértem,hogy hajnalban kel,meg fizikai munkát végez,de szerintem mások is vannak ezzel így mégse csak havi 1-2 szex van...De ha szóba hozom megkapom,ha nekem kéne ennyit dolgoznom én is örülnék,hogy lefekszem és nem a dugáson járna az eszem.Nekem könnyü,csak ülnöm kell az irodában...Háát,nem tudom:-(

"és vannak akiknem még akkor is menne ha éppen akkor érnének haza Auswitz-Birkenau-ból.."

De szép is lenne...De úgy látszik az én férjem(sem)ez a tipis.

2011. okt. 19. 22:27
 26/31 anonim ***** válasza:
hat én ezzel csak annyit mondtam h mindenki masmilyen, más a vérmérséklete.. remélem h nem mondtam semmi rosszat, utolsó.. de esetleg beszervezhetnétek egy közös hétvégét :) és akkor ott szexi fehérnemű meg miegymás..
2011. okt. 19. 22:30
 27/31 anonim ***** válasza:

"azt próbáljátok ki hogy orálisan elkezditek kényeztetni esetleg oda dugjátok a puncitokat mi a reakció"

Az,hogy ne nyaggas fáradt vagyok,majd "holnap".

2011. okt. 19. 22:32
 28/31 süni1 ***** válasza:
Abba is bele kell gondolni ha a nő ezt már nem bírja elviselni ezmiatt esetleg megcsalásra kerül a sor ami viszont nem jó.Esetleg ha azt megpróbálni hogy éjjel valamikor felkeli és úgy ez sem megy mindenkinek de lehetöség ezis.
2011. okt. 20. 05:23
 29/31 süni1 ***** válasza:
19:48-as rendesen elolvastam 1 férfinek nem hinnem hogy olyan fárasztó lenne mint 1 nőnek nem vitatkozni akarok csak segíteni bocsi a félreértésért !
2011. okt. 20. 06:13
 30/31 A kérdező kommentje:
Valaki azt írta hogy kényeztesd orálisan utána meg dugd oda a puncid. Nem olyan jó érzés az elutasítás. ÁÁ most nem fáradt vagyok. Önbecsülés kész nyekk..
2011. okt. 20. 12:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!