Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasitok ha fáradt akkor is készek egy menetre?
Na most szerinted ha melózok 11,5 órát van kedvem sze.elni hát nem épen. szerintem nem csal meg téged
21f
na, ugyanez.. amikor en is 9-1o orakat dolgoztam, végig lábon egy cukrszádában, hááááát.. nem nagy kedvem volt ám.. persze, van h segitett 1 kv vagy vmi, de legtobbszor még a talalkozot is lemondtam. annyira faradt voltam.. pedig en lany vok, és sose csalnam meg a pasimat. :)
21, l
18:00 -as vagyok.
Hát igen rosszabb pillanatokban én is gondoltam már arra,lehet ennek vállás lesz a vége...Nem akarok 28 évesen úgy élni mint egy nyugger...Már lassan egy éve ez van,ha nem több(amóta elmet a kollégája,és "megnyerte" az ő melóját is, a főnöke meg naná,hogy nem vesz fel még egy embert,ha ez a "hülye" úgyis megcsinálja...)Én megértem,hogy hajnalban kel,meg fizikai munkát végez,de szerintem mások is vannak ezzel így mégse csak havi 1-2 szex van...De ha szóba hozom megkapom,ha nekem kéne ennyit dolgoznom én is örülnék,hogy lefekszem és nem a dugáson járna az eszem.Nekem könnyü,csak ülnöm kell az irodában...Háát,nem tudom:-(
"és vannak akiknem még akkor is menne ha éppen akkor érnének haza Auswitz-Birkenau-ból.."
De szép is lenne...De úgy látszik az én férjem(sem)ez a tipis.
"azt próbáljátok ki hogy orálisan elkezditek kényeztetni esetleg oda dugjátok a puncitokat mi a reakció"
Az,hogy ne nyaggas fáradt vagyok,majd "holnap".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!