Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit vegyek a barátomnak az 1...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vegyek a barátomnak az 1 évfordulónkra?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék neki vmi olyat venni ami egyszerre szép és mégis személyes. nagyon szeretem és szeretnék neki örömet okozni valami kis aprósággal ő egy nyakláncot vett nekem de tőlem azt már kapott. Segítsetek!!!
2009. máj. 2. 22:17
 1/9 anonim ***** válasza:
28%
Fizesd be egy menetre az egyik kuplerájban. :)
2009. máj. 2. 22:18
 2/9 A kérdező kommentje:
te normális vagy? most mondtam hogy szeretem!!!!!!!!!!
2009. máj. 2. 22:22
 3/9 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Az attól is függ, ha már idősebb vagy kicsit akkor lepd meg a romantikus vacsival a hálószobában gyertyafény stb és a kedvenc étele legyen az asztalon, vagy kényeztsd őt, masszírozd meg vagy adj neki egy csészét amire az van írva hogy szeretlek, agy nem tom...
2009. máj. 2. 22:23
 4/9 anonim ***** válasza:
47%
Csak vicceltem. Direkt azért is tettem oda a mosolygós fejet.:)
2009. máj. 2. 22:26
 5/9 A kérdező kommentje:
oks semmi gond:) amúgy 18 éves és meg majd nemsokára leszek 18:) akkor jó egy romantikus vacsi is akár? de az nem tárgyilagos ajándék.
2009. máj. 2. 22:32
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem mondok konkrétumot, mert nem ismerem a barátod.

De mindenféleképpen olyasmit vegyél neki amire esetleg szüksége lehet a továbbiakban, vagy amiről majd mindig Te jutsz az eszébe!:)

2009. máj. 2. 22:36
 7/9 anonim ***** válasza:

szija:)

szerintem a szív medál (tudod amit félbe lehet törni) nemrossz. én is azt vettem az 1 éves évfordulónkra,és a barátomnak nagyon tetszett:)és azt rá is lehet tenni a nyakláncra,amit egymástól kaptatok.

2009. máj. 3. 09:06
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem bármit, csak (bocsánat mindenkitől) ilyen szivecskés, plüss meg egyéb nyálas vackokat ne. Nem ismerem a barátodat, de szerintem a fiúk többsége nem értékeli az ilyesmit. Akkor már inkább egy romantikus vacsora, meg szexeljetek egy nagyon utána.
2009. máj. 3. 10:07
 9/9 A kérdező kommentje:
Hát az helyzet hogy szívmedált már vett nekem
2009. máj. 4. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!