Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Srácok, hogyan szereztétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, hogyan szereztétek vissza a barátnőtöket szakítás után?

Figyelt kérdés
Csak olyan történeteket várok ide akinek már sikerült ez ami t kérdeztem. Arra is kíváncsi vagyok hogy hogyan sikerült és mivel töltöttétek ki azt az időt amit régen vele?
2011. okt. 19. 15:01
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Sztem teljesen normális hogy most még jól érzed magad az új kapcsolatban, de vajon mit teszel majd ha megint előjön az adott probléma ami miatt szétmentél előző barátnőddel? Ne hidd hogy ellehet futni a problémák elől, azokat meg kell oldani.
2011. okt. 19. 17:19
 12/19 anonim ***** válasza:
második vagy szintén! külön suliba jártunk....nem bírtuk a kapcsolatot tartani a sok tanulnivaló miatt, meg messze is volt kettőnk sulija. utána megbeszéltük az egészet. a mostani barátnőmmel egy suliba járunk, és minden nap találkozunk. :P
2011. okt. 20. 14:42
 13/19 anonim ***** válasza:
Ha egyébként ő még szeret akkor van esélyed visszaszerezni. Ha te rontottál el valamit és mondjuk azért lett vége. De ha már nem szeret akkor esélytelen és értelmetlen. Én lány vagyok és mentem már vissza volt pasimhoz,de azért mert még mindig nagyon szerettem. Mindig hivogatott, keresett,sms-t irt. Mondta,hogy találkozzunk és nem választ nem fogadott el csak mondta,hogy akkor másnap itt lesz értem...8 ra meg ilyenek. Volt hogy szakadó esöbe értem jött a suliba kocsival...hát beültem és lett ami lett :) De neki könnyű dolga volt,mert képtelen voltam őt elfelejteni.
2011. okt. 21. 16:44
 14/19 anonim ***** válasza:
94%

Húúú Öreg! Ez egy nagyon nehéz kérdés!

Mielőtt a kérdésedre válaszolok, egy kis monológ:

Felnőtt fejjel azt mondom (most már), hogy ha fiatal vagy és nem a házasságon jár az eszed, és reálisan belegondolva úgy látod a helyzetet, hogy nem biztos, hogy Ő életed párja, akkor hagyd menni! Ha Te vagy akár Ő még nem éltétek ki magatokat párkapcsolati szinten, akkor elég nagy a lehetősége annak, hogy Te vagy Ő fog dobbantani. Nekem 4 hónap hiányzott ahhoz, hogy megkérjem a párom kezét! Szakított!

Közel 4 évet voltunk együtt! Az egyetlen gond az volt, hogy barátnőmnek én voltam a második kapcsolata de az első tartós. Ha tudja, hogy házasság vár rá, ilyen esetben jöhet a pánik: Te jó ég én még nem is éltem!

Ha pedig felbukkan egy harmadik személy, aki csak egyetlen szép szót mond feléje, akkor aztán tényleg borul a bili. Ez ugye nem mindig így van, de ez a gyakoribb (valahol megértem, valahol pedig nem)! ilyenkor gondolnia kellene a másikra is, hogy mekkora fájdalmat okozhat ezzel a másiknak úgy, hogy tudatában van annak már a kapcsolat elején, hogy itt nem holmi tingli-tanglizásról lenne szó! Aki beleugrik egy kapcsolatba úgy, hogy tényleg tudja a másik félről azt, hogy neki már tényleg komolyak a szándékai a párjával, de ő meg egy kicsit is azt érzi, hogy neki még talán élnie kell és tapasztalatot szerezni, akkor az nagyon nagy hibát követ el és irtózatosan kicseszik a másikkal! Kicsit olyan ez, mint nálunk férfiaknál a kapuzárási pánik. Felelőtlen és éretlen gondolkodásra vall.

Most pedig mondanék egy-két alternatívát! Ezek csak apróságok és ne vedd 100%-ra, hogy ezen múlik!

Egyet megtanultam örökre! Ha valaki menni akar, akkor tilos a könyörgés! Nem mész vele semmire, sőt még tovább rontod a helyzetedet! A varázs mondat, amikor közlik veled, hogy nem működik tovább a dolog: Jó, rendben! Biztos nyomós okod van rá, hogy így döntöttél!

Nem kell reagálni rá semmi többet. Egyszerűen sarkon fordulsz és tovább állsz (még akkor is, ha a hír hallatán az összes rekeszizmod elernyed és csaknem magad alá szarsz kétségbe esésedben)! Biztos vagyok benne, hogy ez odab*sz majd neki, mert nem ilyen reakcióra számított.Ez majdcsak felér egy elutasítással, amit a nők nem szeretnek. Áll majd ott, mint f*sz a lakodalomban és könnyen lehet, hogy megfordul a kocka a Te javadra.

Nem hívod, nem keresed! (Akkor sem, ha az idegbaj kerget)

Nem fog hívni Ő sem egy jó darabig, de ha szeretett valaha akkor megfogja tenni ezt a lépést rövid időn belül. Ha nem teszi meg, felejtsd el örökre, mert soha nem szeretett! Próbálj lehiggadni ezidő alatt és várd, hogy megkeressen! Megfog keresni (mégegyszer mondom, ha szeretett és nem voltak szardobálózások közöttetek)Itt már csak rajtatok múlik, hogy hogyan is tovább. Mindkettőtöknek volt ideje átgondolni kettőtök kapcsolatát. A beszélgetést csak higgadtan vezesd!

Szokták mondani, hogy felmelegítve csak a töltött káposzta jó. Ebben nem hiszek! Addig, amíg van példa arra (márpedig van), hogy szakítás után is működhet jól (akár még jobban is) egy kapcsolat, addig baromság ilyet kijelenteni. Az én ismertségi körömben is van olyan, aki szakított a párjával és több hónap különlét után újra összejöttek és most boldog házasságban élnek!!!!

Nagyon fontos még, hogy ne akard görcsösen újra a kapcsolatot, mert akkor nem tudsz a jelenben élni! A legfontosabb pedig, hogy higgy benne! A hittől nincs nagyobb megvalósító!

2011. okt. 21. 17:42
 15/19 A kérdező kommentje:
Utolsónak köszönöm, Ez eddig a leghasznosabb válasz :)
2011. okt. 21. 17:53
 16/19 A kérdező kommentje:
olvastam egy könyvet a visszahódításról. Elvileg most egy hónapig teljesen békén kell hagyni, aztán fel kell hívnom hogy meséljek kicsit magamról hogy leszűrje megváltoztam és minden oké velem nem bánkódok miatta, aztán hetente egyszer ezt meg kell ismételni addig amíg nem akar találkozni. Utána meg lazán megint ujra lehet kezdeni előszőr kevés találka és úgy egyre többet. Szerintetek?
2011. okt. 21. 18:45
 17/19 anonim ***** válasza:

Igen, van benne valami! De szerintem ezen az oldalon tegyél fel valami ilyesmi kérdést: Hogyan szerzett vissza az exetek? És szúrj be mellé olyan kérdéseket amire kíváncsi vagy. Pl. mennyi idő után jöttetek újra össze? hogy ment szét a kapcsolat? mennyi ideig tartott? stb.

Így az a célközönség fog írni (remélhetőleg), aki ténylegesen érintett a dologban!

2011. okt. 21. 20:48
 18/19 anonim válasza:
Ha menni akar, segíts neki, hogy gyorsabban eltúnjön az életedből! Ha menni akar úgyis elmegy, igyekezz túltenni magad szakításon! Azt hiszed, hogy ő az egyetlen nő? Aki egyszer elment nem érdemes próbálkoni a visszahódítással, mert bármikor ismét elmehet.
2013. nov. 7. 15:39
 19/19 anonim ***** válasza:
En Nem szerzek vissza semmit ha elmentem vagy más kell neki akkor menjen jo utast Sok szerencsét akkor vege nincsen miröl beszelni ha sokat pattog orrba rugom ! Vege akkor huzz on el...annyi!
2015. dec. 18. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!