Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy érjem el hogy belémszeres...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érjem el hogy belémszeressen az a fiú, akibe belezúgtam?

Figyelt kérdés
Van egy nagyon jó barátom, aki régen is tetszett aztán összejöttünk de ő szakított mert csak fellángolás voltam neki. Próbáltam elfelejteni és csak barátként kezelni őt, de nem jött össze. Még mindig nagyon szeretem, annyira mint mást még nem. Azóta sokkal jobb lett a kapcsolatunk, sokat beszélünk és nagyon jó és fontos barátja lettem. Mindigis reménykedtem benne h ha jobban megismerjük egymást akkor talán rájön h tudna szeretni. Direkt úgy döntöttem h nem mondom el neki mit érzek, nem kezdeményezek megint, had csináljon amit akar. Múlt éjszaka együtt buliztunk és amikor kettesben maradtunk egy fánál megcsókolt. Az éjszaka nemis egyszer, éshát eléggé feltüzeltük egymást... Később visszamentünk a többiekhez, mert fáztam, ő beszélgettett egy ismivel, énmeg elmentem addig, de mire visszajöttem éreztem h baj van. Csak nézett ki a fejéből, és nem akarta elmondani mi történt.Azt mondta sajnálja, egy barom, nem tudja mit miért tesz, szeret, imád mint egy barátot de nemtudja mit tegyen. Kért h utáljam, de mondtam h hogyan utálhatnám azt, akibe szerelmes vagyok. Próbált vigasztalni.. Hazajöttem és már kezdtem beletörődni de akkor írt egy olyan üzenetet h sajnálja, újra járna velem de nem tudja h tudna e szeretni, és fél h megbántana. Kértem h döntse el mit szeretne tőlem. Ha csak barátságot elfogadom (mert isminknek még az este aztmondta nemakar tőlem semmit). Direkt azt mondtam h döntse el h csak barátságot akar tőlem vagy többet. Azt mondta nem tudja. Ez az jelenti h nemcsak barátként kezel, hanem vonzódik is hozzám nem? Nem tudom mit tegyek, h úgydöntsön próbáljuk meg. Hogy érhetném el hogy megszeressen? Már elég jól ismerjük egymást, ezért nem tudom mit tehetek. Mondtam neki h nem erőltetem h döntsön, várni fogok, és ha kell felejtsük el az estét, és legyünk ugyanúgy jóban ésha döntött akkor szóljon. De aztmondta h nem akarja elfelejteni az estét :/ Tényleg nem tudom mit tehetnék, segítsen valaki...
2009. máj. 2. 19:34
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a dícséretet :D Hát annyit mondanék h a lerohanást nem tartom jó ötletnek, lépjen csak ő ha akar. És am mondtam neki h a megpróbálásból baj nem lehet, csak döntsön. Utána nem fogja elveszteni a barátságomat, ha ettől félne. Éshát énis drukkolok magamnak, mert tényleg szeretném ha összejönne xD amúgy a vicc az h elég sok srác van aki bármit megtenne h engem megkapjon de sajnos engem ők nem érdekelnek :) valahogy ez ilyen törvényszerűség... de magamról annyit h aki ismer az aztlátja h életvidám, mosolygós csaj vagyok aki társaságban hülye és feldobja a hangulatot, de amúgymeg kitűnő tanuló vagyok xD ééés milymeglepő még személyiségileg is passzolok hozzá. Sőt még a horoszkópom szerint is xD de a lényeg h már van annyi tapasztalatom h aztmondjam várok rá, de nem adom magam egykönnyen.. én a kisujjamat sem fogom mozdítani ha tényleg akar mutassa ki. nemleszek pincsikutya akit aztán lábtörlőnek lehet használni. De őt ismervén nem tenne ilyet mert csak azt nézi h ne bántson meg, mert fontos vagyok számára :)
2009. máj. 2. 21:43
 12/12 csukim válasza:
2. válaszoló igen gyerekes megoldás és a csávó lehet hogy inkább megutálná a lányt nem megszeretné.
2014. júl. 6. 02:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!