Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek ilyen pasik?
Igen vannak, ezek a "jó barátok" illetve "legjobb barátok", aztán amikor már nagy a pinahiány, meg elegük van a zsebzsötemböl, akkor szépen bebuzulnak, "luk-luk keret más" alapon.
Amúgy ez a baj, hogy a Nök 97,8 %-a a figyelmes pasit keresi, minimum egy Adoniszi testbe bújtatva.
Egyszóval a Nök generálják a homokosokat!
Juan Miguel?
Na igen, bárki képzett szemsebész tud lenni 6 hónap alatt! :D
Vannak,csak jó helyen kell őket keresni.Az én barátom is ilyen,szóval szerintem amelyik srác igazán szerelmes,az kedves és figyelmes a barátnőjével.
21/L
persze, hogy vannak!
én is ilyen vagyok, csak ugye meg sem ismerkednek velem a lányok, épp azért, mert külsőre nem vagyok egy Miguel
pedig, ha tudnátok, hány figyelmes, rendes, kedves fiú van a közvetlen környezetedben is akár!
csak ti nagyon a külsőre mentek, a legtökéletesebb hapsikban keresitek azt, aki bizony nem ott van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!