Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek ilyen pasik?

Figyelt kérdés
Léteznek olyan pasik, akik a filmekben? Olyanokra gondolok, akik figyelmesek, megadják a módot az első randinak, szívből szeretnek, nem szégyenlek a barátai előtt. Vannak ilyen férfiak, mint például az Árva angyalból Juan Miguel?
2011. okt. 18. 19:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
yaya pont ilyenek vannak a barátzónába
2011. okt. 18. 21:25
 12/21 anonim ***** válasza:
Magyarul szerelmes vagy egy szappanopera szereplőbe:D Hány éves vagy?
2011. okt. 18. 23:45
 13/21 anonim ***** válasza:

Igen vannak, ezek a "jó barátok" illetve "legjobb barátok", aztán amikor már nagy a pinahiány, meg elegük van a zsebzsötemböl, akkor szépen bebuzulnak, "luk-luk keret más" alapon.

Amúgy ez a baj, hogy a Nök 97,8 %-a a figyelmes pasit keresi, minimum egy Adoniszi testbe bújtatva.

Egyszóval a Nök generálják a homokosokat!

2011. okt. 18. 23:51
 14/21 anonim ***** válasza:
van. pl én. csak a nők kívülről tökéletes külsőt akarnak és utánna nézik meg a belső értékeket(ami általában nincs.és a magyar Migel-ek nem Adonis rokonai. ezért nem kellenek senkinek.csak a felszínes jobban kinéző palik.
2011. okt. 19. 01:43
 15/21 anonim ***** válasza:
mármint nem a "bebuzulós " hanem a figyelmes fajta vagyok.de tényleg minket ejtenek már az első körben!
2011. okt. 19. 01:45
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Juan Miguel?

Na igen, bárki képzett szemsebész tud lenni 6 hónap alatt! :D

2011. okt. 19. 02:39
 17/21 anonim ***** válasza:
Vannak olyan lányok, akik ki tudják hozni belőlem ezt a férfit... Csak többnyire azokkal mindig megszívom utána :D
2011. okt. 20. 05:50
 18/21 anonim ***** válasza:

Vannak,csak jó helyen kell őket keresni.Az én barátom is ilyen,szóval szerintem amelyik srác igazán szerelmes,az kedves és figyelmes a barátnőjével.

21/L

2011. okt. 23. 16:13
 19/21 anonim válasza:
XDDDDDDD
2011. okt. 23. 16:14
 20/21 anonim ***** válasza:

persze, hogy vannak!

én is ilyen vagyok, csak ugye meg sem ismerkednek velem a lányok, épp azért, mert külsőre nem vagyok egy Miguel

pedig, ha tudnátok, hány figyelmes, rendes, kedves fiú van a közvetlen környezetedben is akár!

csak ti nagyon a külsőre mentek, a legtökéletesebb hapsikban keresitek azt, aki bizony nem ott van...

2011. okt. 23. 16:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!