Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit szólnátok, ha egyszer csak azt mondaná a párotok, hogy sz*pj le szépségem?
Úgy tűnik én vagyok itt az egyetlen, aki szereti, ha egy pasi megmondja, hogy mit akar...
Bár tény, hogy a szöveg egy filmidézet, így egy kicsit gáz, de jó eséllyel teljesíteném a parancsot.
Ha kettesben lennénk és a párom ezt mondaná,nekiesnék :) Nem mert izgat hogy így beszélnek velem, hanem mert tudom h ő nem megbántani akar. Szoktunk ilyeneket játszani, azt is néha hogy kurv@ vagyok ő meg kliens, fel merülne bennem, hogy most is ezt akarja ? :) És örömmel mennék bele :) Egy párkapcsolatban azért már csak tudod miért mondja!
Off: szoktuk nézegetni a napiszart. Egyik nap arról beszélgettünk,hogy milyen sokszor mondjuk a szeretlek szót egymásnak, talán már a nyálkategóriába tartozik.Erre olvatagon a szemeimbe nézett és halál komolyan közölte: fugáznám a púzódat. Mondanom sem kell, nem sértődtem meg, puszultunk a röhögéstől,és megállapítottuk,hogy nekünk a szeretlek szó jobban bejön :D 22/L
Hát most nem azért, de én meg a párom egyfolytában ilyeneket mondunk egymásnak!Izgató, és semmi megalázó nincs ebben szerintem, sőt!Főleg ha két ember szereti egymást és a szexben is minden oké ez simán belefér!
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!