Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, mit szólnátok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit szólnátok, ha egyszer csak azt mondaná a párotok, hogy sz*pj le szépségem?

Figyelt kérdés
2011. okt. 18. 15:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
49%

ja jó, nem azért :D

amerikai pitében volt amúgy :)

http://www.youtube.com/watch?v=FLjRz0CLvfs

2011. okt. 18. 15:58
 12/17 LadyLee ***** válasza:
39%

Úgy tűnik én vagyok itt az egyetlen, aki szereti, ha egy pasi megmondja, hogy mit akar...

Bár tény, hogy a szöveg egy filmidézet, így egy kicsit gáz, de jó eséllyel teljesíteném a parancsot.

2011. okt. 18. 15:59
 13/17 anonim ***** válasza:
48%

Ha kettesben lennénk és a párom ezt mondaná,nekiesnék :) Nem mert izgat hogy így beszélnek velem, hanem mert tudom h ő nem megbántani akar. Szoktunk ilyeneket játszani, azt is néha hogy kurv@ vagyok ő meg kliens, fel merülne bennem, hogy most is ezt akarja ? :) És örömmel mennék bele :) Egy párkapcsolatban azért már csak tudod miért mondja!

Off: szoktuk nézegetni a napiszart. Egyik nap arról beszélgettünk,hogy milyen sokszor mondjuk a szeretlek szót egymásnak, talán már a nyálkategóriába tartozik.Erre olvatagon a szemeimbe nézett és halál komolyan közölte: fugáznám a púzódat. Mondanom sem kell, nem sértődtem meg, puszultunk a röhögéstől,és megállapítottuk,hogy nekünk a szeretlek szó jobban bejön :D 22/L

2011. okt. 18. 16:15
 14/17 specialsound ***** válasza:
Szerintem ezt mondani sem kell, ha a csaj magától nem szeretne sz.pni már gond van.
2011. okt. 19. 08:01
 15/17 anonim ***** válasza:
24%
Azt válaszolnám,h szopja le magát!
2011. okt. 19. 12:38
 16/17 anonim ***** válasza:

Hát most nem azért, de én meg a párom egyfolytában ilyeneket mondunk egymásnak!Izgató, és semmi megalázó nincs ebben szerintem, sőt!Főleg ha két ember szereti egymást és a szexben is minden oké ez simán belefér!

21L

2011. okt. 19. 22:18
 17/17 anonim ***** válasza:
Hát ha nem rá vallna, hogy emigy is ilyen kijelentésekre hajlamos, akkor furának tartanám. Ez esetben megkérdezném, hogy kikkel lógott az este, és mennyit ivott :D. Tudjátok, madarat tolláról, embert barátjáról...
2011. okt. 19. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!