Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek én vagyok ebben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek én vagyok ebben a "hibás"?

Figyelt kérdés
Távkapcsolatban élek, ami ugye azt jelenti, hogy péntek délutántól vasárnapig lehet csak a barátommal. Kicsit hülyén érzem magam, mert igazából csak az első 1-2 szexet kívánom én is úgy istenigazából..aztán jön a másnap, korán reggel már egyből "nyomul", de én egyszerűen nem akarom. Ilyenkor az az érzés fog el, hogy csak arra kellek neki. Ő azzal magyarázza, hogy egész héten nélkülöznie kellett, most ki szeretné élni magát. Viszont nekem nincs kedvem, erőltetve érzem magam. Tudom, hogy szeret és szerelmes, ezért van mikor belemegyek, megpróbálok kedved csinálni magamnak, de néha meg kisebb vita is van belőle. Kérdés, hogy neki van igaza, és ki kéne magunkat élni(inkább csak magát), vagy rám is lehetne tekintettel? Igazából valahol őt is megértem..
2011. okt. 17. 22:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

hehe nekem detto ugyanez volt a bajom.

egy biztos! ne ahgyd magad csak hogy neki jo legyen. oké én szélsöséges vagyok mert én a kapcsolat elején akarom a szexet, utána annyira már nem...utána már ki nem állhatom és volt egy távkpcsom és hagytam magam csak hogy neki jo legyen d emár ugy mentem utána hozzá hogy na megint megyek szexelni....

tönkretett teljesen, szét is mentünk bár nem emiatt. nem tudtam hogy ki vagyok akkor még.meg mi a helyes.

de ma tudom. azzal ha hagyod magad tönkremész. mert te nem fogod élvezni csak max a közepétöl de addig meg nyűg amig felizgulsz.nálam már az volt a végére hogy hozzámért és elrántottam magam annyira nem birtam elviselni az érintését sem. pedig nem fájt semmi meg tök aranyos volt.a mostani exemmel is a szex miatt mentünk szét. mivel tudtam hogy nem helyes ha hagyom magam is szinte nem volt szex és fezsült volt töle láttam rajta. véget vetettem neki. megtanultam hogy ha nem egyezik a szexualitásotok akkor lehet bármilyen tökéletes a pasi,nem fog müködni...

nem tom nálad hogy van ez?? minden találkozáskor szexeltek ha jol értem ugye? és az elsö kettöt akarod is.

igazábol ha jol értelmeztem a dolgot akkor sztem ez elég lenne. 17 éves a srác.. nagyon fiatal.. iylenkor nekik még csak az számit. a pasik napi 5000szer gondolnak szexre. ök birnák éjjel nappal szinte. neki kéne kicsit visszafognia magát. sztem hétvégente két szex elég. nem magambol indulok ki de másképp tényleg ugy tünik hogy neki csak az számit. mást nem szeret csinálni? elmenni kirándulni, sétálni, mozizni, vagy csak összebujni és tévézni anélkül hogy szexet akarna?

megmondom elöre ha sok vita lesz belöle akkor ennek vége lesz...

2011. okt. 19. 18:54
 12/17 anonim ***** válasza:
Én mindig kívánom a barátomat, de mindannyian mások vagyunk. Gondolkozz el rajta, hogy tényleg szereted-e és ha igen akkor próbáljatok kompromisszumot kötni, mond meg neki, hogy te inkább most beszélgetni vagy sétálni szeretnél.De, ha nem juttok dűlőre akkor ne nagyon erőltesd, mert idővel meg fog csalni, másnál keresi majd amit tőled nem kap meg.És az fájdalmasabb lesz mint a szakítás!
2011. okt. 19. 19:03
 13/17 anonim ***** válasza:
Ez a "ne hagy magad hogy neki jó legyen" semmire se megoldás ezzel csak rontasz, és bűntetni se szabad azzal a párját a másiknak hogy megvonja tőle a szexet, különben nagyon hamar vége a kapcsolatnak és ő másik lány után néz. Sztem inkább beszéld meg vele hogy ne reggel hanem a nap másik szakaszában amikor már jobban kívánod te is. Vagy esetleg reggel ha ő nem bírja ki akkor kényeztesd kézzel vagy szájjal. Ha ő is megtenne érted bármit te miért ne?
2011. okt. 19. 21:01
 14/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!:)

Igen, nagyon szeretem, és kívánom is, de nem egymás után 5x.Olyan valótlannak látom, hogy a szex miatt szétmenjünk. Megpróbálom vele most hétvégén megbeszélni, ha nyomul már korán reggel.

Egyébként az a baj, hogy ha nem kívánom a szexet, akkor semmilyen formában se, se adni se kapni. Lehet, hogy önző libának, tűnök, de ha nem akkor nem tudom magam rávenni.

Persze, szoktunk mást is csinálni, de erre mindig akad(na) idő. Nem túl hosszúak egyébként sem az aktusok.

2011. okt. 19. 22:45
 15/17 anonim ***** válasza:
szerintem nem önzés. ha nem akarsz valamit és muszáj, elöbb utobb megutálod. oké hogy a másikkal kicseszés ha nem akarja az ember de vagy meg kell állapodni vagy megfelelö partner kell mert, ez a " ha ö megtenne neked bármit akkor te miért nem" az azért hülyeség mert a pasik bármikor bármit szivesen megetesznek neked. nem kényszerböl. ennyi. oké hogy ö mindent megcsinál de te nem viszonozhatod ezt ha nem szivböl teszed.
2011. okt. 20. 07:16
 16/17 anonim ***** válasza:
Az egymás után 5-ször az tényleg kiábrándító én férfiként (bevallom őszintén) nem is bírnám (remélem nem gáz :D ). Nekem nemrég ért véget egy 3,5 éves kapcsolatom. Az egyetlen probléma a kapcsolatunkban az volt, hogy a havi átlagunk kb. 1-2 alkalom volt. Szerintem egy 50 éves házaspár többet szexel! Ez nagyon gáz! Soha nem értettem igazán barátnőmet, mert a kifogása mindig az volt, hogy fáradt (már este 19-20 órakor), holott a szexben én voltam mindig az aki igazán dolgozott. Úgy gondolom, hogy szex terén általában a férfiakat éri jobban fizikai megterhelés és, ha én mondom azt, hogy fáradt vagyok a szexhez, akkor az inkább érthető! Én férfiból vagyok és egy nőnek meg kell értenie azt, hogy egy férfinak szüksége van a szexre. Ez nem jelenti azt, hogy szexmániás vagyok de úgy gondolom, hogy a heti 3-4 alkalom teljesen egészséges. Az utolsó hónapokat mi is távkapcsolatban éltük meg és be kell valljam, eldurrant az agyam, amikor találkoztunk pénteken és nem akart szexelni utána pedig a körülmények úgy hozták, hogy szombaton se és vasárnap se. A vérnyomásod pedig felmegy 200-ra, amikor belegondolsz abba, hogy már csak a jövő héten lesz rá újra lehetőség, de belédhasít a tudat, hogy akkor meg megjön neki.
2011. okt. 20. 08:30
 17/17 A kérdező kommentje:
Dehogyis gáz!:D Én tudom ezeket a dolgokat, igaz elég megerőltető férfiaggyal gondolkozni...:D de én tényleg nem azt akarom, hogy egyszer szexelünk és el is intéztem. Megértem, hogy kíván, de akkor ő is értse meg, hogy reggel 7 órakor, kómás nincs egyszerűen kedvem ilyen dolgokhoz. Hidd el, a havi 1-2 alkalmat én sem díjaznám, azért ennyire nem fajultak el a dolgok. Csak ajj.. nem fárasztom magam inkább. Egyébként köszönöm a hosszú válaszod, aranyos vagy.:)
2011. okt. 20. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!