Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk, hogyan reagálnak a gyertyafényre?
Figyelt kérdés
Múlthéten votlunk a barátommal fél éve együtt, de sajnos a munkája miatt nem tudtunk együtt lenni. Most hétvégén jön haza, és jobb ötletem sajnos nem támad, és azt találtam ki, hogy egy gyertyafényes vacsora, majd egy gyertyákkal teli szoba ;). De egy fiú is tud ennek örülni???2011. okt. 17. 18:07
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2011. okt. 17. 19:26
12/13 anonim válasza:
Én szeretem a gyertyákat (mécseseket használunk inkább) kan létemre, szerintem kiváló hangulatkeltő szeretkezéshez. Miért ne? :o) 23/F
13/13 anonim válasza:
A fiúk többségét idegesíti az ilyen mértékű romantikázás. A gyertya a vacsorához az még oké, sőt jó. Ja, én speciel úgy általában az ilyen fényes, illatos hangulatkeltő eszközöket utálom, pl. füstölő, gyertya, félhomály, de ezzel nemtom ki hogy van. Én azt szeretem, ha kiülünk egy napsütötte teraszra a friss levegőre és nézzük a kilátást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!