Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy férfi azt mondta, ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi azt mondta, ő soha többet nem akar szerelmes lenni, akkor ezen semmi nem változtat?

Figyelt kérdés

Szeretném meghódítani őt, de kb 6 éve volt egy nagy csalódása. Azóta nem volt párkapcsolata.

Szerintetek , ha kezdene irántam érezni valamit, akkor is elfojtaná magában azért, mert ő nem akar szerelmes lenni?

Felesleges próbálkoznom?

23/n

2011. okt. 17. 11:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Hát, akkor jó neked, hogy el tudod dönteni, hogy mit érezz.

Komolyan mondom!

Én nem tudom eldönteni, sem befolyásolni.

Azt érzek, amit érzek, aztán ezt megpróbálom kezelni.

2011. okt. 17. 13:31
 12/15 Gergo_30F ***** válasza:

a szerelem szerintem nem döntés kérdése. el lehet nyomni, menekülni előle, de kikapcsolni nem.

az "elmúlt 2 év"-et hogy érted?

ha nagyon tetszik, van szíved és türelmed kiépíteni a bizalmát, akkor érdemes próbálkoznod. értem én, hogy csúnyán megégette magát, de ő is akar társat.

2011. okt. 19. 14:03
 13/15 A kérdező kommentje:

Kedves 14:03-as!

Ezt a férfit 3 éve ismerem, az elmúlt 2 éveben volt olyan, hogy hónapokig minden nap beszéltünk órákat telefonon. Találkoztunk is sokszor. Történtek köztünk kicsit "komolyabb" dolgok is.

Teljesen egy hullámhosszon vagyunk. Kb 1 éve sokkal gyakrabban találkoztunk, volt olyan, hogy -nem mondom, hogy sírt- de bekönnyezett amiért mennem kellett haza. Annyiszor elmondta, hogy olyan jó lenne ha ott lennék most vele ..stb.

Aztán úgyérzem egyszercsak elkezdett kerülni :( Bár még mindig sokat beszélünk, mondja, hogy fontos vagyok neki, de mintha már nem érezném, hogy szeretne. :(

2011. okt. 19. 14:24
 14/15 napietus ***** válasza:
aztán az is lehet, hogy ez az ősrégi csalódás-dolog csak a duma része, igazából nem akar elköteleződni (vagy legalábbis nem melletted).
2011. okt. 19. 14:27
 15/15 A kérdező kommentje:

Lehet, de nemrég mondott valami olyasmit, hogy könnyű lenne barátnőt szereznie, de neki ez most jó így, és engem nem akar elveszíteni. Igazából nem tudom mire vélni ezt a gondolatot... nem igazán értem.

(az mondjuk teljesen igaz, hogy könnyű lenne neki nőt szerezni, annyi szép nő van körülötte és valamiért mind.. hát hogy is fogalmazzak "nyaliznak" neki)

2011. okt. 19. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!