Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi azt mondta, ő soha többet nem akar szerelmes lenni, akkor ezen semmi nem változtat?
Szeretném meghódítani őt, de kb 6 éve volt egy nagy csalódása. Azóta nem volt párkapcsolata.
Szerintetek , ha kezdene irántam érezni valamit, akkor is elfojtaná magában azért, mert ő nem akar szerelmes lenni?
Felesleges próbálkoznom?
23/n
Hát, akkor jó neked, hogy el tudod dönteni, hogy mit érezz.
Komolyan mondom!
Én nem tudom eldönteni, sem befolyásolni.
Azt érzek, amit érzek, aztán ezt megpróbálom kezelni.
a szerelem szerintem nem döntés kérdése. el lehet nyomni, menekülni előle, de kikapcsolni nem.
az "elmúlt 2 év"-et hogy érted?
ha nagyon tetszik, van szíved és türelmed kiépíteni a bizalmát, akkor érdemes próbálkoznod. értem én, hogy csúnyán megégette magát, de ő is akar társat.
Kedves 14:03-as!
Ezt a férfit 3 éve ismerem, az elmúlt 2 éveben volt olyan, hogy hónapokig minden nap beszéltünk órákat telefonon. Találkoztunk is sokszor. Történtek köztünk kicsit "komolyabb" dolgok is.
Teljesen egy hullámhosszon vagyunk. Kb 1 éve sokkal gyakrabban találkoztunk, volt olyan, hogy -nem mondom, hogy sírt- de bekönnyezett amiért mennem kellett haza. Annyiszor elmondta, hogy olyan jó lenne ha ott lennék most vele ..stb.
Aztán úgyérzem egyszercsak elkezdett kerülni :( Bár még mindig sokat beszélünk, mondja, hogy fontos vagyok neki, de mintha már nem érezném, hogy szeretne. :(
Lehet, de nemrég mondott valami olyasmit, hogy könnyű lenne barátnőt szereznie, de neki ez most jó így, és engem nem akar elveszíteni. Igazából nem tudom mire vélni ezt a gondolatot... nem igazán értem.
(az mondjuk teljesen igaz, hogy könnyű lenne neki nőt szerezni, annyi szép nő van körülötte és valamiért mind.. hát hogy is fogalmazzak "nyaliznak" neki)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!