Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egyedi ötletekkel leptétek meg a párotok évfordulókor?
Legutóbb épp korházban volt.
Hosszú levélkét irtam neki,hogy mennyire szeretem,és hogy következő 50évforduló is lesz...meg még pár oldal nem publikus dolgot.
Látogatás végén otthagytam neki,férfi léttére elsirta magát ugy meghatódott a levélkén :) /nincs ezzel baj/
Plussz (tudom,férfinak plüsst nem adunk) kapott egy plüssállatkát,az volt vele amikor én nem lehettem.
Néha nekik is jól jön,nem csak nekünk :)
De kérdésedre: ötlethez nem ártana nemed,korod,összeget tudni
Általában mi csajok várjuk el az ajándékot, és szeretnénk meg is ajándékozni valamivel párunkat évfordulókor, de az az igazság, hogy a pasik 90%-a nem várja el, hogy kapjon valami tárgyi dolgot. Inkább ők olyan ajándéknak örülnének, amit mi viselünk, kábé 5 percig, aztán ők lehámozzák rólunk. Vagy egy finom vacsora kettesben egy szexi ruhában, ami alá egy csipkés hálóinget is felveszünk, vagy egy szép alsóneműt. Az ilyennek örülne a legjobban minden pasi.
Én is ezt szeretném adni évfordulóra páromnak (nekünk a 7. lesz), csak aznap nem tudom "átadni", mert 2 napra rá fogunk találkozni 3 külön töltött kényszerű távollét után, ami először és remélem utoljára történt meg. Mondjuk szerintem nekem nem lesz szükségem semmi "extrára":P 3 hónap után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!