Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy valakik újból szerelmesek lesznek egymásba?
Figyelt kérdés
például:
1. eset: amikor ugye összejönnek, és a kezdeti lángolás alábbhagy, és erős szeretetté válik a lángoló szerelem. és ilyen kapcsolatba lehetnek e szerelmesek újból egymásba?
2. eset: amikor összejöttek,stb, utána szakítottak - mert megváltoztak, vagy történt valami; és később találkoznak, esetleg újra egy irányba változtak, vagy meg tudták oldani a konfliktusokat és újból szeretik egymást?
2009. máj. 1. 23:45
1/4 anonim válasza:
igen, létezik ilyen :) és működhet nagyon jól is.
2/4 anonim válasza:
Létezik ilyen, ismerek is rá példát. És én is ebben reménykedem a saját életemben, mert minket meg elszakítottak erőszakkal és álnoksággal. :-( Úgyhogy nagyon bízom benne, mert én meg azóta se tudtam mást úgy (de még hasonlóképpen se) megszeretni, és én képtelen voltam erővel kényszeríteni magam (amit Ő viszont megtett, de nem 100%-os sikerrel).
3/4 anonim válasza:
Szerintem igen. Hallottam több példát is rá hogy újra egymásra talált x idő után két ember. Sok kapcsolat látja kárát manapság a megszokás fogalma miatt. Viszont ezek az emberek nem hiszem hogy még, pl 3-5 év szünet után is, csak a megszokás hatalma miatt jönnek újra össze, szerintem létezik az újra szerelem:):)
4/4 anonim válasza:
Létezik! :) Mi a párommal az 1. esetben voltunk. Azt hittem nem fogjuk tudni egymást újra szerelemmel szeretni, de sikerült! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!