Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyen? Nem tud választani!
Figyelt kérdés
Van egy haverom és van egy barátnője akivel már 1 éve járnak. Van egy másik csaj akivel sokat szemeznek meg nagyon jóba vannak és hát sokat is köszönnek egy nap egymásnak (kb 5-10) és szerelmes lett belé. A csajnak is tetszik a haverom. A haverom nem tud dönteni (elmondta, hogy amikor a barátnőjével van akkor néha arra a másik csajra gondol). A csaj miatt már sokszor összeveszett a barátnőjével és én se nagyon tudok neki segíteni (mivel ilyennel még nem volt gondom)szeretném hogy a haverom nevébe segítsetek !! előre is köszi (16 éves fiú a haverom a barátnője 15 a csaj meg 16)2009. máj. 1. 21:50
1/1 anonim válasza:
Szerintem mivel a haverod még nagyon fiatal ezért érdeklődik más csajok iránt. Szerintem szakítania kéne a mostani barátnőjével mert nem szereti igazán mivel más lányra gondol. Egy ilyenkorú srácnak sokat kell még csajoznia. Én is voltam hasonló helyzetben ezért átérzem a problémáját, igaz én lány vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!