Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most ballagtam el az iskolából...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ballagtam el az iskolából és barátnőm, aki eggyel lentebbi évfolyamba jár még marad a suliban értelemszerűen. Mi a véleményetek erről a helyzetről?

Figyelt kérdés
Több mint egy éve járunk már. Eddig suli időben mindig együtt voltunk legalábbis nagyon sokat. A szünetek nagy résében is, délután is egy kicsitDe most már nem járok be a suliba. Vajon hogy, milyen hatással lesz ez a kapcsolatunkra? Eddig tényleg nagyon össze voltunk nőve...Tanácsok?
2009. máj. 1. 21:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

maradnak a délutánok meg a hétvégék.

ha szeretitek egymást, akkor úgysem lesz baj!

2009. máj. 1. 21:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Ne aggódj szerintem, ugyanúgy szeretni fogjátok egymást, találkozhattok délutánonként, hétvégente. Még erősíthet is a kapcsolatotokon, érezni fogjátok a másik hiányát és rájöttök hogy szeretitek egymást. Nyugi!:)
2009. máj. 2. 00:18
 3/5 anonim ***** válasza:
olyan lesz, mint nyáron....
2009. máj. 2. 00:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Most kell nekiállnia tanulni, így hát nem baj, ha van egy kis szünete. Semmi nem fog változni. Akik éveken át járnak, és külön suliban vannak, azok mit mondajanak?
2009. máj. 2. 08:58
 5/5 anonim ***** válasza:

Én tavaly voltam ilyen helyzetben! Azóta is együtt vagyunk a barátommal, most már én is elballagtam! :)

A kapcsolatunkban nem változott semmi, de azért nagyon rossz volt, hogy egyedül maradtam ott a suliban, megszoktam, hogy ott is velem van. Még idén is rengeteget gondoltam rá, milyen jó volt tavaly. Szerintem inkább a barátnődet viseli meg ez a helyzet most jobban, mert ő maradt ott egyedül, te következő tanévben új közegbe kerülsz, most pedig másra fogsz koncentrálni!

Szerintem kibírható ez így is, hogy elballagott a barátom délután találkoztunk, nem távolodtunk el egymástól, sőt még szorosabb lett a kapcsolatunk!

Remélem nálatok is minden rendben lesz, nyugodj meg ettől még nem változik semmi. Jövőre szalagavatón keringőzhetsz a barátnőddel, vár rátok a sok közös program! :)

Sok szerencsét az érettségihez!!! :)

2009. máj. 2. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!