Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Volt már részetek abban, hogy (kevésbé szép) külsõtökre sérelmezõ, negatív kritikát kaptatok? Hogyan viseltétek el? :/ 27/F
Figyelt kérdés
Eszem ágában sincs ezzel a kérdéssel megbántanom senkit, és együtt érzek azokkal, akik már biztos nem 1szer élték át ezt a traumát.
Hisz tudjátok, nem lehetünk egyformák!
2011. okt. 16. 00:28
11/13 anonim válasza:
Egyszer a suli udvarán, még úgy 4.-es lehettem általánosban, beszólt egy "nagyfiú" (ő lehetett 7.-es), hogy szilvafa. Asszem a szeplőim miatt, de lehet, hogy a vékonyságomra értette, máig sem tudom. Akkor még nem a hiú korszakomat éltem, úgyhogy nem zavart. De érdekes módon megjegyeztem.
12/13 anonim válasza:
hát engem mióta iskolába járok voltak olyan kedves osztálytársaim akik mindennap ledisznóztak meg minden el lehet képzelni....mindig úgy tettem mintha nem érdekelne lepergett rólam közben isznyúan fáj rendesen széttépett beülről...majd középsuliba kerültem elég népszerű vagyok a humorom meg a stílusom miatt amit kénytelen voltam felvenni h kompenzáljam a külsőmmel kapcsolatos megjegyzéseket(bár az a vicces hohy bulikban mindig felszed valaki meg nem vagyok olyan kövér sőt...csak az osztályban minden lány 50 kg volt és ahhoz tényleg nagynak tűntem)mind1 bekerültem gimibe és már 8 hónap eltelt úgy h senki sem bántott népszerű voltam amikor egy színházlátogatás alkalmával a konditeremről bezsélgettünk és egyszer megjegyezte az egyik fiú h úristen nem szakad le alatta a kondigép??...akkor olyan szinten összezuhantam h azt hittem leszállok az autópályán...nagyon rpsszul érintett mert már kezdtem örülni h nem csúfol senki és akkor megint úgy megsértettek...és most hogy ezt felidéztem közben megint sírok
13/13 anonim válasza:
Á,én gyönyörű vagyok!Nem volt ilyen!Amúgy meg elküldeném az anyjába! :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!