Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy esne, ha a párod ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy esne, ha a párod ezt csinálná?

Figyelt kérdés
Barátom külföldön dolgozik és csak 2 hetente jár haza 2-3 napra. Ma azt tervezte, hogy estefele vacsit csinálunk gyertyafény stb. Elment du-n haverjához,mondván nem sokára jön vissza.Erre visszajött barátjával,h ők mennek bulizni este.Tudta,h én nem fogok menni mert éppen zh-ra készülök:( Sose tiltok tőle semmit,csak rosszul esett h itt hagyott,főleg h nem ezt terveztük estére. Nem tudom hogy kelle erre reagálnom:( hiszen alig látjuk egymást,erre tessék...
2011. okt. 15. 23:59
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
csak kellemetlen,mert itt vagyok náluk,gondoltam arra h hazamegyek mire megjön,de itt van a családja mit gondolnának rólam hova lettem:( nem tudom mit csináljak...
2011. okt. 16. 00:24
 12/24 anonim ***** válasza:

ma 00:22!

Tökéletesen leírtad az igazságot. Maximálisan egyetértek veled. 22F

2011. okt. 16. 00:24
 13/24 anonim ***** válasza:
Szerintem is az a normális, hogy ha azt tartod be, amit megígértél... Vagy ilyenkor lehet esetleg köztes megoldást is találni, pl megvacsoráztok szépen, aztán, ha úgy alakul, lehet csatlakozni a haverokhoz. Egy távkapcsolat meg alapból nehéz.
2011. okt. 16. 00:26
 14/24 anonim ***** válasza:
"A nők nem az érzelmes, romantikus, jófiukra vágynak, akik a tenyerükön hordozzák őket." Én pont ilyent keresek csak nem találok. :/ Csak mert valaki érzelmes attól még lehet határozott, szenvedélye, lehet önbizalma. Kár, hogy általában a normális srácoknak nincs önbizalmuk a tahókból meg Dunát lehetne rekeszteni.
2011. okt. 16. 00:29
 15/24 Walk With Me ***** válasza:

0:22

Ja, tudok erről a közhelyről, de én akkor is egy ilyen romantikus jófiú vagyok, aki a tenyerén hordozná a szerencsés leányzót, ha végre eljönne...

Tudom, forever alone. :P

Ugyanakkor akárhogy nézed, egy megbeszélt vacsit lemondani mert közbejöttek a bulizni vágyó haverok akkor is bunkóság.

2011. okt. 16. 00:31
 16/24 anonim ***** válasza:

"Csak mert valaki érzelmes attól még lehet határozott, szenvedélye, lehet önbizalma."

Én vagyok rá az élő példa:D:) 22F

2011. okt. 16. 00:35
 17/24 anonim ***** válasza:
00:35 Fogadjunk, hogy több száz kmre élsz vagy van barátnőd. :D
2011. okt. 16. 00:46
 18/24 anonim ***** válasza:

"Ja, tudok erről a közhelyről, de én akkor is egy ilyen romantikus jófiú vagyok, aki a tenyerén hordozná a szerencsés leányzót, ha végre eljönne..."

Ez nem közhely. Te magad is fogod tapasztalni ha lesz 1-2 barátnőd. Te azon leszel h megadj neki mindent, ő meg majd kidob csak úgy valami hülye bunkóért. Minél jobban próbálsz majd megfelelni neki, annál kevésbé leszel neki értékes. Arra pedig nem szabad adni h mit mond a nő. Az esze azt mondatja vele h neki igenis egy rendes pasi kell, de az ösztöneit és érzéseit nem az irányítja. Lehet ezen vitatkozni, de aki mást állít, az még vagy nagyon tapasztalatlan, vagy nagyon naív.

2011. okt. 16. 00:56
 19/24 anonim ***** válasza:
Így van.
2011. okt. 16. 01:13
 20/24 Walk With Me ***** válasza:

Nem fogok taktikázni csak azért, mert máshogy nem becsülnek meg. Olyan lányt fogok találni, aki megbecsüli a törődést és szeretetet.

De ne romboljuk ezzel a kérdést, ez már kezd off lenni. :)

2011. okt. 16. 01:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!