Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy esne, ha a párod ezt csinálná?
ma 00:22!
Tökéletesen leírtad az igazságot. Maximálisan egyetértek veled. 22F
0:22
Ja, tudok erről a közhelyről, de én akkor is egy ilyen romantikus jófiú vagyok, aki a tenyerén hordozná a szerencsés leányzót, ha végre eljönne...
Tudom, forever alone. :P
Ugyanakkor akárhogy nézed, egy megbeszélt vacsit lemondani mert közbejöttek a bulizni vágyó haverok akkor is bunkóság.
"Csak mert valaki érzelmes attól még lehet határozott, szenvedélye, lehet önbizalma."
Én vagyok rá az élő példa:D:) 22F
"Ja, tudok erről a közhelyről, de én akkor is egy ilyen romantikus jófiú vagyok, aki a tenyerén hordozná a szerencsés leányzót, ha végre eljönne..."
Ez nem közhely. Te magad is fogod tapasztalni ha lesz 1-2 barátnőd. Te azon leszel h megadj neki mindent, ő meg majd kidob csak úgy valami hülye bunkóért. Minél jobban próbálsz majd megfelelni neki, annál kevésbé leszel neki értékes. Arra pedig nem szabad adni h mit mond a nő. Az esze azt mondatja vele h neki igenis egy rendes pasi kell, de az ösztöneit és érzéseit nem az irányítja. Lehet ezen vitatkozni, de aki mást állít, az még vagy nagyon tapasztalatlan, vagy nagyon naív.
Nem fogok taktikázni csak azért, mert máshogy nem becsülnek meg. Olyan lányt fogok találni, aki megbecsüli a törődést és szeretetet.
De ne romboljuk ezzel a kérdést, ez már kezd off lenni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!