Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy esne, ha a párod ezt csinálná?
Beszélj vele, mond el, hogy keveset kapsz és többre van szükséged, találjatok rá közösen megoldást. Ha nem sikerül, akkor pedig kuka, van olyan férfi akivel naponta találkozhatsz.
Ennyi.
Utóbbi 00:02
Pont, hogy a gyertyafényes, előre megbeszélt vacsi különlegesebb mint a haverokkal való bulizás. Haverokkal még annyiszor el lehet menni bulizni.
Mondjuk lehet azért gondolom így, mert ha nekem lenne barátnőm akkor Ő nem csak egy "csaj" lenne, hanem amellett, hogy szerelmesek lennékn, még megbeszélnénk mindent, jól éreznénk magunkat együtt szinte mindig stb szóval mint egy igazi barát, de ez már mellékinformáció.
Szerintem bunkóság volt így lemondani. Mondhatta volna a haveroknak, hogy "Bocsi fiúk, de megbeszéltük a párommal, hogy ma együtt vacsizunk, majd holnap/kiskedden/jövő hétvégén bepótoljuk.".
gyere én törődök veled :P
Am nem szeret téged igazán, mert akkor te lennél az első, és nem a haver.
feljebb van már pár válasz, amelyel egyet értek.
Ha ilyen bunkó akkor sok jóra ne számíts máskor sem.
De eljön az idő amikor tisztán látsz majd.........
"Mondjuk lehet azért gondolom így, mert ha nekem lenne barátnőm akkor Ő nem csak egy "csaj" lenne, hanem amellett, hogy szerelmesek lennékn, még megbeszélnénk mindent, jól éreznénk magunkat együtt szinte mindig stb szóval mint egy igazi barát, de ez már mellékinformáció."
Ezért nincs barátnőd! A nők nem az érzelmes, romantikus, jófiukra vágynak, akik a tenyerükön hordozzák őket. Ha a srác nem viselkedne úgy vele ahogy most is teszi, hanem megbecsülné, elkényeztetné, stb, a csaj már rég kib@szta volna mint macskát sz@rni, valami olyan hülye dumával h "elmúlt a tűz" avgy "már nem érzem azt amit a kapcsolatunk elején" stb, stb.. Mit ad isten, a srác lesz@rja, külföldön melózik, nem találkoznak, mégis vele van és kitart mellette. A nőket sose fogod megérteni így. A jóra vágynak, de a rosszat akarják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!