Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
BME műszaki menedzser szakra sok lány jár?
Figyelt kérdés
párkeresés miatt2011. okt. 15. 23:35
11/11 anonim válasza:
Bocs,de szerintem nem érdemes azért választani egy szakot,mert sok a lány.Én is BME-s vagyok,ráadásul olyan,akiről az ember meg nem mondaná,hogy mérnök,főleg nem mechatronikai)intelligens gépészet),mert nőiesen öltözök,műkörmöm van,szolizok,és hát eléggé adok magamra.De sztem ezzel teljesen egyedi vagyok,úgyhogy igényes nőkre ne nagyon számíts :D Menj inkább olyan egyetemre,ahol egy helyen van több kar is,pl gtk meg műszaki kar,aztán ott lehet átjárni gtk-s csajokhoz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!