Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-15éves fiúk-lányok! Szerintetek mi fér még bele ennyi idősen a testi kapcsolatokba?
Szerintem ez attól függ hogy milyen érett a lány és a fiú. A kor nem nagyon számít szerintem, mert már láttam olyan lányt aki 12éves és eléggé érett szerintem ahhoz hogy komolyabb dolgot csináljon. Hát igen, vannak kivételek, de persze egy átlag fiú és lány véleményem szerint 16-17évesen érett a szexuális kapcsolatra.
Ja, és egyébként a fiatalok fejéből - persze a felnőttekéből is, csak a fiatalok tapasztalatlanabbak és gyakrabban - kimegy a védekezés fontossága. Védekezés az mindig kell, az nagyon fontos!
Menjenek már a fenébe a 15 éves lányok, akik magukat érettnek tartják, de a 16 éves srácokat nem...
15 évesen ne tartsátok magatokat érettnek a szexre, vagy ha már ezt teszitek, másokat ne általánosítsatok... Nem azt mondom, hogy nem érettek a 15 éves lányok, mert manapság már leesik az állam, ha meglátom hogyan néz ki egy 13 éves kislány, de nem kellene azt reklámozni, hogy mi milyen érettek vagyunk, a fiúk meg milyen éretlenek.
A fiúknak legalább van annyi esze, hogy 15 évesen még hülyülnek, haverokkal vannak, esetleg elmennek szórakozni, és nem azon jár az agyuk, hogy mennyire érettek, vagy mennyire nem.
Nem szeretnék senkit kioktatni, vagy hasonló, mert az én fenekemen is ott van még a tojáshéj, 17 éves srác vagyok, de nem is viselkedem úgy, mint aki hihetetlenül érett. Szűz vagyok (pedig volt már barátnőm), és többet vagyok a haverokkal és járok bulizni, mint csajozom. Szerintem ez a normális, és ahogy az idősebb korosztálytól hallom, szerintük is így kellene, hogy viselkedjenek a velem egykorú, vagy a nálam fiatalabbak kölykök.
14-15 évesen legfeljebb a csók és a simogatás (ruhában...) ami nekem belefért. Így 17 éves fejjel már több is jár az agyamban, de most sem siettetek semmit. Pláne, hogy nem is tudok, mert nincs barátnőm per pillanat. :D
Oh te Jóságos Ég!
Hova süllyed ez a világ....
éweiofhwéoiuezdfdsha.
wtf???
14 évesen én igencsak nagyon gyereknek tartom magam, és tisztában vagyok vele, hogy nem vagyok még elég érett.
14/l
Bármi. ha érett vagy.
de sokaknak még pólya kell ebben a korban.
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!