Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gáz, ha a párom nem engem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha a párom nem engem tart a legszebbnek?

Figyelt kérdés
28/N
2011. okt. 15. 17:35
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
0%

Szia kedves kérdező!

Szerintem nem gáz!

Ha szereted,és ő is viszont szeret téged,és igyekszik ezt mindig a tudtodra adni,akkor minden rendben van.

Elvégre tényleg mindenkinél van szebb,és szerintem a pasik csak azért mondják nekünk h mi vagyunk a legszebbek,hogy jól essen,és ezzel tartsanak meg minket!

A pasi egész életében bókol a nőnek!

Ez így van!

Ha felszedünk egy kis kilót,akkor szerinte az meg sem látszik!

Ha elrontja a hajunkat a fodrász,az nincs is elrontva.

Szóval a pasik ilyenek.

2011. okt. 17. 10:51
 22/27 anonim ***** válasza:
43%
Nem gáz, ugyanis mi férfiak nemcsak a szépsége miatt tudunk egy nőbe beleszeretni. A párod csak annyiban követett el hibát, h őszinte volt veled, ezt nőkkel nem szabad.
2011. okt. 17. 10:54
 23/27 anonim ***** válasza:
51%

Hát, nem a legszerencsésebb, ugyanis a szépségbe a belső is beletartozik, avagy ha valakit szeret az illető, annak a külsejét is szebbnek látja ettől, és akivel együtt kéne, hogy legyen, azt kéne a legjobban szeretnie, ergo a legszebbnek látnia. Nálam működik, nekem tényleg a barátnőm a legszebb.

De ha csak arcra mondta, háát... emberfüggő, ki mennyit ért alatta.

Előzőke, te meg ne bomlaszd a népet folyamatosan :D Sajnos a hülyeséget könnyebben elfogadják az emberek, ezért pontozhattak fel 64-65ről :D

2011. okt. 17. 11:08
 24/27 anonim ***** válasza:
nem gáz, de hülye, hogy ezt így elmondta, mert látod ezen gondolkodsz most is.
2011. okt. 17. 11:24
 25/27 LadyLee ***** válasza:
Érthető, hogy rosszul esik, de szerintem ne pörögj rajta sokat, valószínűleg nem jelen semmi különösebbet, egyszerűen egy balul elsült megjegyzés volt a párod részéről - a mi dolgunk, hogy elnézzük nekik az ilyeneket, hiszen a többségük nem egy észlény, pláne nem képesek felmérni, hogy nekünk egy-egy ilyen apró megjegyzés hogyan eshet. Egyszerűen másként működnek, szerintem ne foglalkozz sokat a kérdéssel.
2011. okt. 17. 11:28
 26/27 anonim ***** válasza:
0%

ez azt jelenti, hogy meg akarja dugni a húgodat

de ez természetes, ne is törődj vele

2011. okt. 17. 12:38
 27/27 anonim ***** válasza:

...hiszen a többségük nem egy észlény,...

3 napja egy ilyen kis hülye kérdéssel foglalkoztok, és a válaszadók legtöbbje nő. Ennek ellenére szerinted a férfiak többsége nem észlény.

?/N

2011. okt. 17. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!