Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha a párom nem engem tart a legszebbnek?
Szia kedves kérdező!
Szerintem nem gáz!
Ha szereted,és ő is viszont szeret téged,és igyekszik ezt mindig a tudtodra adni,akkor minden rendben van.
Elvégre tényleg mindenkinél van szebb,és szerintem a pasik csak azért mondják nekünk h mi vagyunk a legszebbek,hogy jól essen,és ezzel tartsanak meg minket!
A pasi egész életében bókol a nőnek!
Ez így van!
Ha felszedünk egy kis kilót,akkor szerinte az meg sem látszik!
Ha elrontja a hajunkat a fodrász,az nincs is elrontva.
Szóval a pasik ilyenek.
Hát, nem a legszerencsésebb, ugyanis a szépségbe a belső is beletartozik, avagy ha valakit szeret az illető, annak a külsejét is szebbnek látja ettől, és akivel együtt kéne, hogy legyen, azt kéne a legjobban szeretnie, ergo a legszebbnek látnia. Nálam működik, nekem tényleg a barátnőm a legszebb.
De ha csak arcra mondta, háát... emberfüggő, ki mennyit ért alatta.
Előzőke, te meg ne bomlaszd a népet folyamatosan :D Sajnos a hülyeséget könnyebben elfogadják az emberek, ezért pontozhattak fel 64-65ről :D
ez azt jelenti, hogy meg akarja dugni a húgodat
de ez természetes, ne is törődj vele
...hiszen a többségük nem egy észlény,...
3 napja egy ilyen kis hülye kérdéssel foglalkoztok, és a válaszadók legtöbbje nő. Ennek ellenére szerinted a férfiak többsége nem észlény.
?/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!