Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gáz, ha a párom nem engem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha a párom nem engem tart a legszebbnek?

Figyelt kérdés
28/N
2011. okt. 15. 17:35
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
69%
Hát, hogy kicsit megvédjelek, nekem sem esne jól. Tudom, hogy nem én vaygok a legszebb a világon, de a páromnak én vagyok, minden nap elmondja ezt. Gáznak épp nem gáz, de nekem is rosszul esne, ha nem így gondolná.
2011. okt. 15. 18:06
 12/27 A kérdező kommentje:

Off: Szerintem akit zavar egy kérdés, ne válaszoljon rá. On: múltkor beszélgettünk, 4-en vagyunk lánytestvérek a családban, és azt mondta, a húgom a legszebb arcú szerinte. És hogy miért baj, ha őszinte.

Barátnőm azt mondta, a párja bátyját helyesebbnek tartja, mint a párját, de nem cserélné el őket semmi pénzért. És sosem mondaná ezt meg a párjának.

Hát, elég fura érzés lesz így a húgom társaságában lenni a barátommal együtt...

2011. okt. 15. 18:46
 13/27 A kérdező kommentje:

Voltaképpen azt nem értettem, miért kellett ezt a megjegyzést tennie, nem az, hogy szerinte nem én vagyok a világon a legszebb. (Bár az se volna rossz :-).)

Hozzátette, tudja, nála is sok jóképűbb férfi van.

2011. okt. 15. 18:53
 14/27 anonim ***** válasza:
50%

Hát, ez így ebben a formában tényleg nagy tahóság...Mit foglalkozik ő azzal, hogy melyik lány hogy néz ki? Ha te ott vagy neki...hát basszus...

20/l

2011. okt. 15. 19:05
 15/27 anonim ***** válasza:
0%

senki se tökéletes, de ha ezt a pasid mondta neked véletlen, akkor az valószínűleg azt jelenti hogy nem szeret...

ha 1 barátjának írta msn-en hogy X.Y. osztálytársa jobban néz ki mint te, az nem jelent semmit... senki se tökéletes... nem is kell annak lenni, erre találták ki a szerelmet

Viszont ha valahogy így írta: "a barátnőm nem a legszebb csaj a világon" az megint csak rosszat jelenthet hacsak nincs mögötte "DE..."

2011. okt. 15. 19:35
 16/27 anonim ***** válasza:

Így, hogy leírtad a lényeget, egész más a történet. Kiírhattad volna a kérdés alá is, mert így nem értettük, mire akarsz kilyukadni!

Igen, ez így elég kellemetlen és sértő. De nem hiszem, hogy tetszene neki a húgod, fogd fel egyszerű ténymegállapításként. De nagy szemétség volt tőle, hogy ezt pont neked mondta, mert így a húgodra fogsz haragudni önkéntelenül is. Nem az a baj, hogy őszinte, hanem hogy semmi empátia nincs benne, pláne, hogy a húgoddal hasonlítgat össze.

Kérdésedre válaszolva nem gáz, hogy nem téged lát a legszebbnek, de az gáz, hogy ezt ilyen formában kinyilatkoztatja.

2011. okt. 15. 20:08
 17/27 A kérdező kommentje:
A húgomra nem haragszom, a párom meg "ami a szívén, az a száján" típus, sokszor meggondolatlan. Az őszinteségének vannak előnyei is, de egyszerűen mintha nem lenne kerítés a gondolatai és a szavai között. És ez nagyon bántó tud lenni.
2011. okt. 15. 20:14
 18/27 anonim ***** válasza:
10%
:AS:DSA:DAS:DAS:DASD:ASD:AS
2011. okt. 15. 20:31
 19/27 anonim ***** válasza:
50%

Én is megvédeném a kérdezőt. Teljesen nyilvánvaló, hogy mindenkinél van szebb és csinosabb, de nem tudom, hogyan esne itt némely okoskodóknak, ha a párjuk közölné, hogy bár láttam már nálad szebbet is, de nyugi, szeretlek... épeszű, érett pasas ilyet nem mond.

25 N

2011. okt. 15. 21:25
 20/27 anonim ***** válasza:
néha le kell nyelni a dolgokat, nem kedves tőle, de ez nem jelent semmi olyat amiért aggódni kéne...
2011. okt. 15. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!