Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha a párom nem engem tart a legszebbnek?
Off: Szerintem akit zavar egy kérdés, ne válaszoljon rá. On: múltkor beszélgettünk, 4-en vagyunk lánytestvérek a családban, és azt mondta, a húgom a legszebb arcú szerinte. És hogy miért baj, ha őszinte.
Barátnőm azt mondta, a párja bátyját helyesebbnek tartja, mint a párját, de nem cserélné el őket semmi pénzért. És sosem mondaná ezt meg a párjának.
Hát, elég fura érzés lesz így a húgom társaságában lenni a barátommal együtt...
Voltaképpen azt nem értettem, miért kellett ezt a megjegyzést tennie, nem az, hogy szerinte nem én vagyok a világon a legszebb. (Bár az se volna rossz :-).)
Hozzátette, tudja, nála is sok jóképűbb férfi van.
Hát, ez így ebben a formában tényleg nagy tahóság...Mit foglalkozik ő azzal, hogy melyik lány hogy néz ki? Ha te ott vagy neki...hát basszus...
20/l
senki se tökéletes, de ha ezt a pasid mondta neked véletlen, akkor az valószínűleg azt jelenti hogy nem szeret...
ha 1 barátjának írta msn-en hogy X.Y. osztálytársa jobban néz ki mint te, az nem jelent semmit... senki se tökéletes... nem is kell annak lenni, erre találták ki a szerelmet
Viszont ha valahogy így írta: "a barátnőm nem a legszebb csaj a világon" az megint csak rosszat jelenthet hacsak nincs mögötte "DE..."
Így, hogy leírtad a lényeget, egész más a történet. Kiírhattad volna a kérdés alá is, mert így nem értettük, mire akarsz kilyukadni!
Igen, ez így elég kellemetlen és sértő. De nem hiszem, hogy tetszene neki a húgod, fogd fel egyszerű ténymegállapításként. De nagy szemétség volt tőle, hogy ezt pont neked mondta, mert így a húgodra fogsz haragudni önkéntelenül is. Nem az a baj, hogy őszinte, hanem hogy semmi empátia nincs benne, pláne, hogy a húgoddal hasonlítgat össze.
Kérdésedre válaszolva nem gáz, hogy nem téged lát a legszebbnek, de az gáz, hogy ezt ilyen formában kinyilatkoztatja.
Én is megvédeném a kérdezőt. Teljesen nyilvánvaló, hogy mindenkinél van szebb és csinosabb, de nem tudom, hogyan esne itt némely okoskodóknak, ha a párjuk közölné, hogy bár láttam már nálad szebbet is, de nyugi, szeretlek... épeszű, érett pasas ilyet nem mond.
25 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!