Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek valahogy ez még helyre hozható? Nagy hülye voltam
Figyelt kérdés
Ma elmentem a barátnőmmel vásárolni. Mikor kijött a próbafülkéből, mondtam neki, hogy: "Jajj, nem, nem! Ez a felső borzalmas, nehogy megvedd! " A nadrágot próbálta, a felső az övé volt. Ezen persze egyből megsértődött és elrohant . H1vtam de nem vette fel . Írtam neki,hogy bocsasson meg. Szerintetek mivel engeztelhetném ki ??2011. okt. 14. 18:57
11/12 anonim válasza:
Én sokkal jobban szeretek a barátnőmmel vagy a sógornőmmel ruhát venni, mert ők őszintén megmondják, ha valami nem áll jól. Nem esett jól, amikor a barátnőm egyszer felkiáltott: te, ezt a ruhát ne vedd fel még egyszer, mert borzasztóan áll. De sajnos be kell látnom, hogy igaza volt, és az őszinte kritikája segít, hogy ne csináljak magamból hülyét mások előtt.
Neki kellene megértenie, hogy az építő jellegű kritikát le kell nyelni és el kell gondolkozni rajta. Nagyon sok nő borzalmas rondán öltözik, a nadrágból kibuggyan a hájuk és ha valaki meglátja őket, akkor nem az az első gondolat, hogy jaj de csinos, hanem hogy ennek nincs otthon tükre.
12/12 Gergő Filó válasza:
Tanuld meg. a Csajokat csak is dicsérni kell. Nincs más út :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!