Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jól vélem a dolgot a csajjal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól vélem a dolgot a csajjal kapcsolatban? Mit tudnék még segíteni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Haveromat több mint egy hónapja dobta a nője(majdnem másfél évig jártak), hogy már nem érez úgy iránta meg stb. Igazából egy másik srác volt a dologban, akivel aztán 3 nappal később már össze is jött a másik sráccal. És hiába mondom havernak, hogy legyen már esze, mert mégis milyen csaj az ilyen, aki csak így leszarva simán tud váltani, meg hogy már régebb óta az a csávó kellett neki. A csajról még azt is tudni érdemes, hogy 15 éves kora óta, nem igen volt megállás a pasik terén. Volt neki egy 1 éves kapcsolata, aminek vége lett mert az akkori srác dobta(ez volt neki az első nagy szerelem meg minden) aztán kb 2 héttel később összejött egy másik sráccal, azzal volt két hónapig, utána pár héttel meg összejött haverommal. Vele is volt egy évig, aztán meg 3 nappal később megint másik srác. Szerintem az ilyen ember nem is szerelmes igazán. :\

Ti hogy vélekedtek erről? Meg mit tudnék még segíteni havernak?

Köszi előre is.

22/f

2011. okt. 14. 10:14
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Sziasztok

Bocsi hogy csak most válaszolok, csak vizsgára tanultam meg nem voltam gépközelben. Köszi szépen a válaszokat megmutattam haveromnak, hogy mit írtatok, talán most már leveszi a csajt majd a trónról. Mert eddig ő mindig védte, meg nem tetszett neki ha más bántotta szóval. Pedig szerintem mindenki csak az igazat mondta el neki.

12-17 07:52

Amúgy a visszakönyörgés már a következő napon volt. csütörtökön dobta pénteken már nála aludt szombat este hazament. Vasárnap este talizott a másik sráccal, az ott rámozdult, meg el mondta hogy érez iránta valamit blabla. Másnap kidobta havert(hétfőn) újra, szerdán meg már az új sráccal nyomta....no komment inkább....

12-17 08:48

Azt tudom a csajról, hogy kicsit olyan zárkózott féle volt. Persze ha kettesben voltak haverral akkor mondta hogy nem kellett félteni. De amúgy nem igen tudta magát elfogadni. Féltékeny volt más lányokra, stb... Nem tartotta magát szépnek, sokszor volt szomorú, sokat görcsölt dolgokon. Megviselte egy "rossz" jegy is az iskolában. Otthon is gondjai voltak a szüleivel. Ez szerinted az ő lelki gyengesége? Ezért akar magának mindig "valakit"? Mert egyedül csak ezeken kattogna? ÉS ez az egész szerinted most változik meg benne, hogy 18 lett, meg ezzel az új sráccal?

12-17 10:14

hát szerintem egy 18 éves csajtól ne is nagyon várjunk manapság már sok értelmet.....Már bocs a normálisabb lányoknak, nem rátok értettem, hanem az ilyenekre, akik egy év után - meg pláne úgy hogy 3 éve ismerte haveromat, az meg az első pillanattól kezdve szerelmes volt belé - így fejezik be a "szerelmi" kapcsolatot. :S Hát grat nektek :S Tudom hogy mi srácok se vagyok szentek, de azért.....A lányok ebben jobbak...

2011. dec. 20. 14:08
 12/15 Hanariko ***** válasza:
végre valaki aki a nőket (azoknak is a "jobik" felét) szidalmazó kommentjében megemlíti a saját nemét is :)Bizony mindig ketten játszák a játékot... (itt két nem:D)
2011. dec. 21. 15:03
 13/15 anonim válasza:
"Mária" jelzésű, ciklámen ülő garnitúra eladó, érdekel valakit?
2011. dec. 24. 16:05
 14/15 anonim ***** válasza:

16:05

Klotild! Ne itt reklámozz, a ku.rva anyád!

DancsiBácsi 45F

2011. dec. 24. 16:08
 15/15 anonim ***** válasza:
Vidd el kocsmába. Nők jönnek mennek.
2012. febr. 8. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!