Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki nem a legjobb génekkel született, annak egész életében le kell mondania azokról, akik a legjobban tetszenek neki, és beérnie azokkal, akik ugyanolyan csúnyák/átlagosak, mint ő?

Figyelt kérdés

Ha valakinek nem volt szerencséje, és nem született a legszebbnek/legjóképűbbnek, akkor esélye sincs, hogy olyan párt találjon, aki igazán tetszik neki?

Tudom hogy ez felszínesen hangzik, de ha ránézek egy gyönyörű nőre, akkor óriási vágyat érzek, hogy ilyen párom legyen, és tudom, hogy egy átlagos lány sosem tudna ennyire vonzani... Viszont én se születtem a legjobb pasinak, akkor sosem teljesülhet az álmom? :(

2011. okt. 13. 23:24
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%

Ne fogadd el, mégis, mi a baj, szerinted?

Mit jelent, hogy nem vagy szép/jóképű?

Sportolhatsz, akkor vonzó lesz a tested, az öltözködés, frizura is számít, ha szemüveges vagy, olyat válassz, ami jól áll, vagy kontaktlencse.

Az, hogy sok pénzed lesz, és olyan nőt kaphatsz meg, amilyet akarsz, az nem a tuti, akkor a pénzedhez megy, nem hozzád. Mutogatni persze jó, meg osztálytalálkozón villantani, de sivár, üres élete lehet egy ilyen pasasnak, nem hiszem, hogy jó lenne úgy kelni és feküdni, hogy ronda, és csak a pénze miatt vannak barátai, vagy nője.

Na, és a másik, hogy lehet aztán, hogy olyan nőbe leszel végtelenül szerelmes, aki most nem is tetszene.

Aztán meg ne sírjál, én pl. 22 éves koromig egyáltalán nem is voltam nővel.

Még egy ötlet: a csajok imádják a zenészeket. Gitározz pl, az felizgatja a csajokat, miután a gitár a női test szimbóluma is, és aki jól játszik a gitáron... Alteros zenekarban amúgysem divat a Backstreet boys kinézet. :D

2011. okt. 14. 00:04
 22/33 A kérdező kommentje:

Heti 3X edzek, figyelek az öltözködésemre, minden nap borotválkozom, és havonta elmegyek fodrászhoz.

Ettől még nem lesz szebb az arcom.

2011. okt. 14. 00:04
 23/33 anonim ***** válasza:
Én is a gyönyörü Nök iránt érzek vágyat, de megtörtént egyszer, hogy beleszerettem a helyes arcú pufiba és Nekem ö volt a legszebb.
2011. okt. 14. 00:23
 24/33 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy egyáltalán nincs is csúnya arcod, csak önbecsülésed nincs. Sajnos látatlanban nem tudom megmondani.
2011. okt. 14. 00:36
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

Általában ez sajna így van de itt is sok a kivétel!

Sok jó nőnek van ronda fiúja és fordítva is igaz.

Ha magadnak be tudod adni h lehet jó nőd, a nőnek már könnyebb mert magadat nehezebb átvágni.

A lényeg hogy kompenzálj! Belsővel, és ne pénzzel, mert a pénzen vett vonzalom sosem valódi, így könnyen elvész!

2011. okt. 14. 00:40
 26/33 anonim ***** válasza:
Plasztikai műtét? Pénzért manapság kinézhetsz olyan jól, hogy ennyi felszínességet megengedhess magadnak.
2011. okt. 14. 00:58
 27/33 anonim ***** válasza:

ha kitartó vagy akkor semmi sem lehetetlen! legyél sikeres és máris nem okoz akadályt a külsőd!

amúgy pedig nézd meg a GATTACA című filmet.

2011. okt. 14. 07:58
 28/33 anonim ***** válasza:
19%

én is így vagyok csak lányba (22) bele kell törődni...de egy átlagos pasihoz meg nem vonzódom annyira, én is átlagos vagyok ez van...majd csak észreveszi valaki bennem azt a +-t...

eddig 1 férfival voltam, de pl sose kéne olyan aki 3-4 nővel volt már undorító:S:O

2011. okt. 14. 10:38
 29/33 anonim ***** válasza:
95%

10:38

akkor nehéz dolgod lesz

2011. okt. 14. 10:56
 30/33 anonim ***** válasza:
83%

Teljesen beteg gondolkodasod van. Szerelmes akarsz lenni, vagy teged csak az erdekel hogy nez ki a nod? Ha valakibe beleszeretsz, o lesz neked a legszebb, az mar nem fog erdekelni hogy nem egy szupermodell, ha meg de, akkor megerdemled,hogy egyedul maradj. Annyira sajnallak hogy ennyire butasagokat hiszel...

Egyebkent...sportolj,legyel kigyurt,napbarnitott bor, jo cuccok, meno stilus, meno frizura. Egy fiunak konnyu. Gyonyoru szep lanyokat latok teljesen atlagos sracokkal akik kihozzak magukbol a maximumot az arc senkit nem erdekel

2012. dec. 20. 21:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!