Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki nem a legjobb génekkel született, annak egész
életében le kell mondania azokról, akik a legjobban
tetszenek neki, és beérnie azokkal, akik ugyanolyan
csúnyák/átlagosak, mint ő?
Figyelt kérdés
Ha valakinek nem volt szerencséje, és nem született a legszebbnek/legjóképűbbnek, akkor esélye sincs, hogy olyan párt találjon, aki igazán tetszik neki?
Tudom hogy ez felszínesen hangzik, de ha ránézek egy gyönyörű nőre, akkor óriási vágyat érzek, hogy ilyen párom legyen, és tudom, hogy egy átlagos lány sosem tudna ennyire vonzani... Viszont én se születtem a legjobb pasinak, akkor sosem teljesülhet az álmom? :(
Az örömlány nem ér semmit... Nem a szexen van a lényeg, párnak akarok egy szép lányt... Érezni hogy ő is úgy vonzódik hozzám, mint én hozzá. Egyszerűen ha elképzelem, hogy úgy ébredek, hogy egy gyönyörű lány fekszik mellettem, aki engem szeret, hogy úgy megyek haza, hogy ő vár otthon, mindennél jobban akarom ezt. Sosem volt még olyan barátnőm, aki úgy igazán nagyon tetszett volna, és nem akarom úgy leélni az életem, hogy sosem tudom meg, milyen az, amikor valaki úgy érzi, a világ legszebb nőjével van együtt...
2011. okt. 13. 23:41
12/33 greeen válasza:
hehe naugye látod milyen naprakész vagy?Jó éngem nem érintett a téma hehe
2011. okt. 13. 23:41
13/33 anonim válasza:
Az érzékiség nem csak a szexre értendő. Számomra kifejezetten taszító, ha egy pasi már vagy 20 nőt megkettyintett. Érzéki tudsz lenni a nőkkel való kapcsolataidban. Akármiben. Nem tudom másként mondani: ne légy tapló paraszt! :) Legyél előzékeny, udvarias, kedves bókokat mondj nekik (ne túl sokat). És ne akard rögtön megd*gni.
Egyébként biztos nem vigasztal most ez téged, de hidd el, hogy ha megkapsz egy igazán gyönyörű nőt, egy ideig ugyan boldoggá tehet, de ha egy aljas, szemét ribi, és megtudod, hogy pl: egy focicsapatnyi pasival csalt meg,(pedig te teljes mértékben megbíztál benne, mindennél jobban szeretted) akkor bizony vágyni fogsz egy kedves, átlagos lányra.
Vigyázz, nehogy teljesüljön az álmod, és évek múlva, összetörve rájöjj, hogy rossz dolgokról álmodoztál.
2011. okt. 13. 23:45
14/33 greeen válasza:
figyelj most őszinte leszek!Olyat vársz el egy nőtöl ,amit te sosem tudnál nyújtani másnak!Értsd úgy egy csúnyácska lánynak,bármilyen csodálatos belső értékei is vannak!Felejtsd el hogy a külső fiziológiai adottságoddal,és az arcoddal sexuálisan vonzani fogod azokat a csajokat akikre te vágysz,mint ahogy te is leírod mennyire képtelen vagy nemi vággyal vonzódni a rondácska csajokra!Jó vannak kivételek,lehet ezzel jönni,de azoknak a kivételeknek is a legnagyobb része a pénz ,pénz pénz!Ha össze is jön egy fullos csaj,szinte biztos ,hogy nem azért mert valami szembetegség miatt olyannak lát téged mint Brad Pittet,nyilván nem jön le neki a strandon az a nemi vágy csupán a külsődet nézve,de ez természetes evolúciós dolog!Felesleges most itt írni az illúziókat...
2011. okt. 13. 23:47
15/33 A kérdező kommentje:
greeeen, magyarul szerinted fogadjam el hogy sosem lesz olyan életem amilyet szeretnék. Hogy mivel nem volt szerencsém születésemkor, csinálhatok akármit, sosem kaphatom meg amire vágyom. Akkor mégis, minek éljek egyáltalán?
2011. okt. 13. 23:50
16/33 greeen válasza:
nem azt mondom,hogy nyilván ha bemész egy diszkóba,vagy kimész a strandra,és csakis az emberek legelső érzékszervére hagyatkozva a kiválasztás pillanatában nyilván nem fog benedvesedni egy olyan csaj akit kigyúrt,szupejóképű csávók is körülvesznek,domináns külsővel!..ez tény nem is értem mi ebben a fura!De ez nem jelenti azt hogy bárki is kevesebb lenne a másiknál!Te lehetsz több másban,humorban,érzékiségben stb stb
2011. okt. 13. 23:52
17/33 A kérdező kommentje:
Ez nyilván így van... Tudom hogy első ránézésre nem fog egy csaj vonzódni hozzám. De elérhetem csak a fellépésemmel vagy az értékeimmel, hogy később SZEXUÁLISAN IS vonzónak találjon, ne csak mint barátot?
2011. okt. 13. 23:55
18/33 greeen válasza:
hát valamelyiknél biztos,de nyilván nem azoknál akik jelenleg úgy gondolkodnak mint te a nőkről:) mert ugye te ezt kizártnak tartod egy csunyácska lánynál veled kapcsolatban!
2011. okt. 13. 23:58
19/33 anonim válasza:
A külsődet nagyrészt te alakítod
sporttal, ruhákkal, a hajaddal,
sőt a gondolataid kiülnek az arcodra,
pl. az intelligencia is egyből látszik valaki arcán.
2011. okt. 14. 00:02
20/33 anonim válasza:
Azok a lányok, akik bejönnek neked rengeteget tesznek azért, hogy jól nézzenek ki. Te mennyit teszel ezért?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!